MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας

Η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, του Θόδωρου Γράμψα, παρουσιάζει το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, “Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας”, σε μορφή θεατρικής παράστασης. Πρωταγωνιστές είναι μαθητές και απόφοιτοι της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Πράξης Επτά. H είσοδος είναι ελεύθερη.

Monopoli Team

Το ποιητικό κείμενο  γράφτηκε από τον ποιητή το 1952 μετά από πολλά χρόνια εξορίας, (1947 – 1951) στο Μούδρο, στη Μακρόνησο, στον Αϊ Στράτη και στις φυλακές Χατζηκώστα στην Αθήνα. Αναφέρεται στη δυσκολία επιβίωσης στα κολαστήρια της εξορίας, το θλίψη του να χάνεις την οικογένειά σου,  ν’ αφήνεις μόνη την εγκυμονούσα αγαπημένη και τη φρίκη του να βλέπεις τον φίλο σου να τον βασανίζουν.
 
Η εκτέλη της παράστασης είναι πολύ δυναμική και οι ηθοποιοί πετυχαίνουν να εντάξουν τον θεατή στο δράμα του ποιητή/αγωνιστή.

Η Σχολή λειτουργεί ήδη τέσσερα χρόνια. Μέσα από τις παραστάσεις δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να  αποκτήσουν σκηνική εμπειρία. Στη Σχολή διδάσκουν ο Θόδωρος Γράμψας, που έχει και την ευθύνη της Σχολής, ο Κώστας Καζάκος, ο Γιάννης Μπέζος, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Κώστας Μπάρας, η Μαριάννα Κάλμπαρη, ο Θοδωρής Οικονόμου, ο Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος και πολλοί ακόμη σημαντικοί καθηγητές.

Διάρκεια παράστασης: 55’
Πράξη Επτά Studio, Βαλτετσίου 45, Εξάρχεια, Τηλ. 2103800624

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τάσος Λειβαδίτης
Σκηνοθεσία: Θ.Γράμψας


Παίζουν: Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Απέργης. Λεωνίδας Κουλουρής, Μαριάννα Μαυριανού, Σπύρος Πετούσης, Βασίλης Τουρκομένης, Τηλέμαχος Τσώλης, Στέλιος Γιαννακός.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b