MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν ο Λιάγκας και η Τατιάνα ανακάλυψαν το Hollywood…

Στις blockbuster περιπέτειες του Hollywood έχουν βρει την έμπνευσή τους- ή προνομιακό πεδίο για αντιγραφή- οι δημιουργοί των trailer για τις εκπομπές τόσο της πρωινής, όσο και της μεσημεριανής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, με… “τρόμο” είδαμε την Τατιάνα Στεφανίδου να χορεύει σαν Cameron Diaz στους “Άγγελους του Τσάρλυ” το παλιό hit του MC Hammer “You can’t touch this” και σε αυτό το χορό να συμμετέχει όλο το επιτελείο της “νέας” εκπομπής της “Μίλα”. Το κοντράστ Τατιάνας και Cameron θεωρώ ότι δεν είναι πολύ κολακευτικό για την ελληνίδα παρουσιάστρια, ενώ και το στυλάκι του χορού- funky και pop-corn αμερικανιά- ελάχιστα πιστεύω θα ταιριάζει στο προφίλ μιας wannabe Oprah.

Στο χορό της μίμησης των προτύπων των αμερικανικών blockbusters μπήκαν γρήγορα Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Το trailer του πρωινάδικού τους θυμίζει το επίσης περιπετειώδες blockbuster του Doug Liman, Mr and Mrs Smith, το οποίο ήταν η ταινία που έσμιξαν ο Brad με την Αngelina και ο λόγος, που κατά τη γνώμη μου, ο Doug απέδειξε έμπρακτα ότι δεν πρέπει να σκηνοθετεί Bourne. (Η ταινία, η οποία με τις πρόσφατες δηλώσεις του Brad Pitt για το γάμο του με την Jennifer Aniston γίνεται ασυνήθιστα επίκαιρη). Μιλάμε για την σκηνή που οι δύο παντρεμένοι deadly assassins πηγαίνουν στο σύμβουλο γάμου και αποκαλύπτουν τα προβλήματα της σχέσης τους. Στην σίγουρα ευρηματικότερη από εκείνη του trailer της Τατιάνης αντιγραφή των Λιάγκα- Σκορδά, το ζευγάρι είναι, επίσης, σε σύμβουλο γάμου και αποκαλύπτει όλες τις ενστάσεις που έχει ο παρουσιαστής για την παρουσιάστρια και η παρουσιάστρια για τον παρουσιαστή.

Γεγονός είναι η αντιγραφή στην Ελλάδα είναι εθνικό σπορ. Το περίεργο είναι πως στα trailer τους οι mainstream παρουσιαστές της τηλεόρασης, αντιγράφουν τελευταία περιπέτειες με πολύ μπαμ-μπουμ και δράση, θέλοντας ίσως να μας προϊδεάσουν ότι οι περσινές σούπες θα γίνουν φέτος εκρηκτικά τηλεοπτικά προϊόντα. Επιτρέψτε μου, πάντως, να διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες.

Γιώργος Σμυρνής

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Q_pFf6G2qPI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/VIB1Pgx5XFQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b