MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σωματικό Θέατρο

Monger του Barak Marshall στα 46α Δημήτρια

Το “Monger” του Aμερικανοϊσραηλινού χορογράφου Barak Marshall, παρουσιάζεται στις 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στα πλαίσια των 46ων Δημήτριων.

Monopoli Team

Το Monger, μια παράσταση σωματικού θεάτρου για δέκα χορευτές, αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας υπηρετών που υφίστανται τη βάναυση συμπεριφορά της Κυρίας του σπιτιού. Η λέξη monger στην αγγλική γλώσσα έχει διαφορετικές ερμηνείες που περιστρέφονται όλες γύρω από την έννοια της «πώλησης». Το ρήμα «monger» μπορεί να σημαίνει «πουλώ», αλλά και «πουλώ τον εαυτό μου».

Η παράσταση εξετάζει τις δυναμικές των σχέσεων εξουσίας και ιεραρχίας, εμβαθύνοντας στην σύγκρουση ανάμεσα στην ατομική αξιοπρέπεια και τους αναγκαίους για την επιβίωση συμβιβασμούς. Η αφηγηματική δομή της βασίζεται σε διαφορετικές πηγές, όπως στη ζωή και το έργο του Πολωνού συγγραφέα Bruno Shultz, στις Δούλες του Jean Genet και στην ταινία του Robert Altman Gosford Park.

Συντελεστές:

Χορογραφία: Barak Marshall

Βοηθός χορογράφου: Osnat Kelner

Κοστούμια: Maor Zabar

Φωτισμοί: Jacov Beressy

Σύμβουλος δραματουργίας: Ariel Ashbel

Μουσική επιμέλεια: Giori Politi

Μια παραγωγή του “Suzanne Dellal Centre”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: -


Παίζουν: Artour Astman, YoavGrinberg, Liron Ozeri, GavrielSpitzer, Elior Cohen, Ilana Bellahsen,Shiran Sharabi, Naomi Nissim, InbarNemirovsky, Shani Tamari

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b