MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπερλουσκόνι: “Με κατηγορούν, γιατί γαμ…”

Οι μάτσο ηγέτες στην Μεσόγειο έχουν πέραση. Οι ερωτικές περιπέτειες και τα ροζ σκάνδαλα των Γάλλων ηγετών ήταν πάντα στην ημερήσια διάταξη, ενώ και η Ιταλία, όπως βλέπουμε, με το φαινόμενο Μπερλουσκόνι και των Μπούνγκα- Μπούνγκα πάρτι, δεν πάει πίσω.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Σίλβιο, πάντως, τον τελευταίο καιρό πιέζεται υπερβολικά, λόγω της μεγάλης έκτασης που πήρε ένα όντως μεγάλης έκτασης σκάνδαλο. Δεδομένου ότι τον κατηγορούν όχι  για μία ή δύο ή έστω μερικές ερωμένες, αλλά για μια ολόκληρη φάμπρικα χρήσης ιερόδουλων, εκ των οποίων αρκετές ήσαν ανήλικες, μοιραία η ιστορία προκάλεσε μεγάλες πολιτικές πιέσεις στον Καβαλιέρε. Έπειτα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτά τα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι, γίνονταν με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών πολιτικών και επιχειρηματιών.

Το ότι άντεξε, πάντως, τόσον καιρό, στην πίεση αυτού του σκανδάλου ο Μπερλουσκόνι, μάλλον οφείλεται στην λατρεία των Ιταλών στους μάτσο πολιτικούς. Αυτό το χαρτί του πουλούσε πάντα. Και μάλλον το πιστεύει κιόλας- ότι η σεξουαλική του επιτυχία τον κάνει μεγάλο επιχειρηματία και πολιτικό ηγέτη.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε τα εξής μιλώντας τηλεφωνικά στον Βάλτερ Λαβιτόλα: “Είμαι εντελώς διάφανος, δεν κάνω τίποτε που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως έγκλημα, το μόνο που μπορούν να πουν είναι ότι γαμ….”

Και συνέχισε, βρίζοντας την χώρα που επί τόσα χρόνια κυβερνάει:
Σε λίγους μήνες θα φύγω από αυτήν την σκατοχώρα που με κάνει να ξερνάω. Φτάνει!”

Η ιστορία αυτή διέρρευσε, λόγω του ότι συνελήφθη επιχειρηματίας Τζ.Ταραντίνι και η σύζυγός του συνελήφθησαν με την κατηγορία του εκβιασμού του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχετικά με τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που εκείνος διοργάνωνε στις βίλες του. Ο εισαγγελέας στη Νάπολι, Φραντσέσκο Γκρέκο, δηλώνει ότι ο Τζ.Ταραντίνι ανάγκασε τον Ιταλό πρωθυπουργό να πληρώνει τα νομικά έξοδα και τα έξοδα του σπιτιού του.

Ο Καβαλιέρε παραδέχεται ότι πλήρωσε τον Ταραντίνι. Τόνισε, όμως, ότι το έκανε από την… καλή του την καρδιά, για να βοηθήσει μια οικογένεια που είχε ανάγκη.

Αρρενωπός και φιλάνθρωπος, λοιπόν! Κι αυτή η αχάριστη σκατοχώρα, η Ιταλία, δεν τον αφήνει ήσυχο! Πώς να μην τα πάρει στο κρανίο ο άνθρωπος και να μη θέλει να σηκωθεί να φύγει;

 
Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b