MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το setlist της περιοδείας των Pulp

Στις 20 Αυγούστου οι Pulp έρχονται στην Αθήνα για ένα πολυαναμενόμενο live στο Terra Vibe, με επιτυχίες από όλες τις περιόδους της καριέρας τους.

Monopoli Team

Η συναυλία θα ανοίξει με το τραγούδι “Do you remember the first time?”, ενώ στη συνέχεια οι φίλοι των Nick Banks, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior και Mark Webber θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν γνωστά κομμάτια όπως: “Pink Glove”, “Mis-Shapes”, “Bad Cover Version”, “Something Changed”, “Disco 2000”, “Sorted For E’s & Wizz”, “F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E.” , “I Spy” , “Babies”, “Live Bed Show”, “This Is Hardcore”, “Sunrise”,”Bar Italia”.

Οι μέχρι τώρα συναυλίες της φετινής περιοδείας των Pulp δεν θα μπορούσαν παρά να κλείνουν με τον “ύμνο” “Common People”, τραγούδι που έχει λατρέψει το κοινό, και που όπως από παλιά είχε αποκαλύψει ο Jarvis Cocker, το εμπνεύστηκε από μία Ελληνίδα κοπέλα που είχε γνωρίσει. Ωστόσο, τα μέλη του συγκροτήματος μπορεί να επιφυλάσσουν εκπλήξεις στο ελληνικό κοινό, που τους τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, αναγνωρίζοντας την καθοριστική τους συμβολή στη δημιουργία του britpop ρεύματος και συνδέοντας τραγούδια των Pulp με προσωπικές αναφορές.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b