Φωτογραφία
Spring People Street Photos
Ο δρόμος σαν διαδρομή, σαν χώρος εργασίας, σαν δημόσιος χώρος διαμαρτυρίας, ακόμα και σαν τόπος διασκέδασης, γίνεται εικόνα με τη φωτογραφική ματιά της Ομάδας του Πολυχώρου Spring People και παρουσιάζεται σε μία έκθεση στην gallery του Black Duck.
Monopoli Team
21.06.2011
A
A
Η ομαδική αυτή έκθεση, με τίτλο «Spring People Street Photos» είναι το αποτέλεσμα του δίμηνου σεμιναρίου Φωτογραφίας Δρόμου που διοργάνωσε την άνοιξη του 2011 ο Πολυχώρος Spring People σε συνεργασία με τον φωτογράφο Παναγιώτη Καλκαβούρα.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Γιώτα Θεοδωροπούλου, Ελεάνα Μανδάλακα, Γιάννης Μπόθος, Μαρία Παπαζή, Γεωργία Πονηράκου, Τζένα Σοφού και Δημήτρης Τζούβελης.
Την έκθεση επιμελείται ο Παναγιώτης Καλκαβούρας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Παραμονή Χριστουγέννων με τη Νεφέλη Φασούλη στον Σταυρό του Νότου
Εορταστικό Γκαλά στο Μέγαρο: Ο γύρος του κόσμου σε 80 (και κάτι) λεπτά με την ΚΟΑ
Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών