MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Araz

Μια σημαντική παρουσία στο χώρο του ανεξάρτητου σύγχρονου χορού στην Τουρκία, η Ζεϊνέπ Τανμπάι, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένη του Φεστιβάλ Αθηνών, από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου.

Monopoli Team

Η ομάδα παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό την τελευταία της δουλειά με τίτλο “Araz” (σημαίνει: σύμπτωμα), στο Κτήριο Η της Πειραιώς 260.

Με σπουδές και θητεία σε μερικές από τις σημαντικότερες ομάδες χορού (M.Graham, A.Ailey, P. Taylor), η Τανμπάι πρωτοστατεί στο τούρκικο χορογραφικό τοπίο.

Το Araz, επικεντρωμένο στην καθαρή κίνηση, είναι ένα έργο που αποτελείται από δεκατέσσερα αυτοτελή μέρη, με τη χορογραφία να εναλλάσσεται μεταξύ σόλο και ομαδικών σχημάτων.

 

Είναι η τρίτη παραγωγή της Zeynep Tanbay Dance Project από την σύστασή της το 2005 και αποτελεί μία συνάντηση του χορού με τη μουσική των Philip Glass, YannTiersen, Burhan Öcal, Mercan Dede και Baba Zula.

Συντελεστές:

Χορογραφία: Zeynep Tanbay
Μουσική: Yann Tiersen, Philip Glass, Reich Remixed, Baba Zula, Mercan Dede, Burhan Öçal
Κοστούμια: Network
Σχεδιασμός φωτισμών: Zeynep Tanbay, Arek Nişanyan

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: -


Παίζουν: Alper Marangoz, Bengi Sevim, Beril Şenöz, Can Gökdoğan, Cennet Erdoğan, Evrim Akyay, Gül Batırbaygil, Mert Öztekin, Nil Batırbaygil, Önder Çevik, Pınar Güremek, Suzan Alev, Zeynep Tanbay

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b