MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η εβδομάδα των σκανδάλων!

Δεν είναι μόνο ο Στρος-Καν! Δύο διαφορετικά σκάνδαλα σόκαραν τον κόσμο του σινεμά αυτές τις ημέρες. Αποτέλεσμα; Ο Λαρς φον Τρίερ να βρεθεί εκτός του Φεστιβάλ των Καννών και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εκτός κινηματογράφου!

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Ο Αυστριακός σούπερσταρ της δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, που ετοίμαζε τη δυναμική επιστροφή του στο σινεμά με ταινίες όπως το «Cry Macho» και μια νέα περιπέτεια του «Terminator», ανακοίνωσε ότι αναστέλλει κάθε κινηματογραφική δραστηριότητα για να ασχοληθεί με τα προσωπικά του θέματα… Τα οποία είναι αρκετά μετά το χωρισμό του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από τη Μαρία Σράιβερ και την αποκάλυψη ότι είχε εδώ και δέκα χρόνια εξώγαμο παιδί με μια οικιακή βοηθό του!

Από την άλλη, ο Λαρς Φον Τρίερ προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του ότι «είναι Ναζί» στο Φεσιβάλ των Καννών κατά την συνέντευξη τύπου για την ταινία του «Melancholia» με πρωταγωνιστές τους Κίρστεν Ντανστ, Σαρλότ Γκενσμπούρ και Κίφερ Σάδερλαντ. Ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης θέλησε να προκαλέσει, αλλά οι ιθύνοντες του Φεστιβάλ δεν εκτίμησαν το παράξενο χιούμορ του, έτσι η ταινία, που για πολλούς ήταν φαβορί για το Χρυσό Φοίνικα αποκλείστηκε από το διαγωνιστικό τμήμα, ενώ ο Φον Τρίερ ανακηρύχθηκε ‘ανεπιθύμητος’ στις Κάννες!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b