Monopoli Team
03.05.2011
A
A
Ο εικαστικός Κώστας Κομνηνός αναδομεί τη μορφή. Μέσα από τη διάσπαση και την ανασύνθεσή της αναζητά τη μνήμη του χρώματος, τήν εξέληξη της μορφής, την επίδρασή της τέχνης στη ψυχολογία του παρατηρητή. Ποικιλία θεμάτων από λάδια, ακουαρέλες, μελάνια σε καμβά, ξύλο χαρτί. Γλυπτά και κατασκευές από πλεξιγκλάς.
Προβολή video με θέμα τη ψηφιακή αναδόμηση του χρώματος. Μετά από εκθέσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό εκθέτει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Έργα του υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές.
Οι αδελφοί Γιάννης & Χρήστος Μακρής σχεδιάζουν και δομούν τις δικές τους μορφές χρηστικών αντικειμένων, χρησιμοποιώντας χυτοαλουμίνιο γυαλί και ξύλο. Φωτιστικά γλυπτά, έπιπλα και μικροέπιπλα είναι η δική τους προσέγγιση στο κόσμο του design.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Κώστας Κομνηνός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Roe Ethridge: Ο διάσημος φωτογράφος στη γκαλερί Gagosian
Υποψηφιότητες Όσκαρ: Ο Τίμοθι Σαλαμέ “ισοφάρισε” το ρεκόρ του Μάρλον Μπράντο
Βουγονία: Ποια βραβεία διεκδικεί η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στα 98α Όσκαρ;
Sinners: Η ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ στην ιστορία των Όσκαρ με 16 υποψηφιότητες
Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Υποψηφιότητες Όσκαρ 2026: Σάρωσε το “Sinners” – Στην κούρσα για καλύτερη ταινία η “Βουγονία” του Λάνθιμου
Μαύρη Γαλότσα: Η κωμωδία της Βάσιας Αργέντη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Οι Ημέρες ART/TECH από την COSMOTE TELEKOM έρχονται στην Τεχνόπολη και ξέρουμε τι θα κάνεις (δωρεάν) αυτό το ΠΣΚ
Μέγαρο: Η «Έρημη Χώρα» του T.S. Eliot ως σκηνική σύνθεση με τον Ακύλλα Καραζήση
Ejekt 2026: Oι Nothing But Thieves και ο Matt Berninger μαζί με τους Cure