Έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής τέχνης της Αιθιοπίας
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤην Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ. εγκαινιάζεται στον Όμιλο Πολιτισμού Εύμαρο, έκθεση αφιερωμένη στην Αιθιοπία, από τον Σύλλογο Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας Lalibela.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣυγκεκριμένα, θα γίνει παρουσίαση του έργου της Lalibela στα κέντρα παιδικής φροντίδας που υποστηρίζει, θα διατίθενται αντικείμενα αιθιοπικής τέχνης και θα προσφερθεί και ο παραδοσιακός αιθιοπικός καφές.
Ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας-Lalibela είναι μια ελληνική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που, από το 1995, υποστηρίζει ορφανά και αβοήθητα παιδιά στην Αιθιοπία, μια από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο. Σήμερα, 1000 παιδιά περιθάλπονται σε 9 Κέντρα Παιδικής Φροντίδας υποστηριζόμενα από έλληνες ανάδοχους. Με 1€ τη μέρα καλύπτονται οι ανάγκες στέγασης, διατροφής, εκπαίδευσης, ιατρικής φροντίδας και ένδυσης του κάθε παιδιού.
Ο νέος Εύμαρος ξεκίνησε το 2010. Είναι ένας πολυχώρος καλλιέργειας και έκφρασης των ενδιαφερόντων των μελών και φίλων του και δρα στο χώρο των τεχνών και των γραμμάτων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Το Σινεμά μάς Ενώνει»: Το ξεχωριστό αφιέρωμα του ERTFLIX σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου
- Four Walls and a Roof: Οι βραβευμένοι Ραμπί Μρουέ και Λίνα Ματζνταλανί στην Πειραιώς 260 με μια πολιτική παράσταση
- «Στοιχειωμένοι»: Tο μουσικοθεατρικό έργο του Δημήτρη Μαραμή στο 35ο Φεστιβάλ Ναυπλίου