MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

San Stefano στην Τσαγκαράδα: απόδραση τεσσάρων αστέρων!

To παραδοσιακό ξενοδοχείο κατασκευασμένο από πέτρα και ξύλο που ανακατασκευάστηκε πρόσφατα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, μεταμορφώθηκε σε μια πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει «βουνό με θάλασσα», κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

Monopoli Team

Τσαγκαράδα στα σλαβικά σημαίνει «όμορφη θέα» και το τοπίο (όπως και η θέα από τα παράθυρα του τετράστερου ξενοδοχείου), φροντίζει να δικαιώνει την ονομασία του.

Το χωριό βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλευρές του βουνού σε υψόμετρο 500ων μέτρων με θέα προς τον Αιγαιοπελαγίτικο ορίζοντα σε τέτοια απόσταση που δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει πού τελειώνει η θάλασσα κι αρχίζει ο ουρανός. Η Τσαγκαράδα επίσης, είναι το χωριό των λουλουδιών ενώ μοιάζει με λαβύρινθο από καλντερίμια και μονοπάτια. Στην αρχαιότητα εκεί ήταν η γη των Κενταύρων και το θερινό θέρετρο των Ολύμπιων θεών.

Το ξενοδοχείο San Stefano βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Στεφάνου, μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου των Αγριόλευκων στα Χανιά και των παραλιών του ανατολικού Πηλίου. Διαθέτει 32 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, με όλες τις ανέσεις (δορυφορική τηλεόραση και κλιματισμό) καθώς και άνετους κλιματιζόμενους χώρους, «ζεστά» σαλόνια με δύο τζάκια, εστιατόριο, Champagne Βar, καφετέρια, ανελκυστήρα και μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Το San Stefano αποτελεί προορισμό «παντός καιρού» αφού όλες τις εποχές ενδείκνυται για μια χαλαρωτική παύση. Δεν απέχει πολλά χιλιόμετρα από την Αθήνα (370 χλμ.) και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για αποδράσεις-αστραπή. Η τσαγκαραδιώτικη ανατολή και το πηλιορείτικο φεγγάρι είναι θαύματα της ελληνικής φύσης και οφείλουμε να τα χαιρόμαστε, εμείς οι Έλληνες πρώτοι, φιλοξενούμενοι σε όμορφους χώρους σαν το San Stefano, που μας θυμίζουν ταυτόχρονα και την τοπική μας παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.sanstefano.gr όπου θα δείτε και video με τα highlights της περιοχής ή τηλεφωνήστε στο: 24260 49448-9

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b