STAVROS 1953-2010
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTην Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 και ώρα 19:30, εγκαινιάζεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η αναδρομική έκθεση του Έλληνα εικαστικού Σταύρου Παπασάββα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΓλυπτά δουλεμένα σε χαλκό, κεραμικά, υδατογραφίες, σχέδια , αλλά και έργα με μεικτές τεχνικές από όλες τις δημιουργικές φάσεις του καλλιτέχνη περιλαμβάνονται στην έκθεση.
Ο STAVROS είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός και δημιουργικός μα πάνω απ’ όλα ένας πιστός «σύντροφος» της τέχνης, που εδώ και δεκαετίες υπηρετεί. Τα έργα του σε ταξιδεύουν στον κόσμο του ονειρικού. Είναι οι σκέψεις και τα αισθήματα, ενός ιδιαίτερα χαρισματικού ανθρώπου, που τους έδωσε μορφή μέσα από τα γλυπτά και τα αποτύπωσε με χρώμα στον καμβά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η αληθινή ψυχή ενός καλλιτέχνη που σε οδηγεί σε αυτό το ταξίδι των «εικόνων» που διακατέχονται από ζωή, πάθος, ένταση και τονίζουν το κύριο αντικείμενο μελέτης του που είναι ο Άνθρωπος και η Φύση.
Το Ίδρυμα Ευγενίδου τιμώντας τον Έλληνα εικαστικό, εκδίδει στο πλαίσιο της έκθεσης ειδικό λεύκωμα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Παγόβουνο, της Yolanda Garcia Serrano σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο Embassy Theater
- Roma Gallery: Η νέα έκθεση της Μαρίας Φραγκουδάκη επαναπροσδιορίζει τη Γη πέρα από το ανθρώπινο μέτρο
- Το φονικό της Ιζαμπέλας Μόλναρ: Επιπλέον ημερομηνίες για την παράσταση της Στεφανίας Γουλιώτη
- Ο Αρχάγγελός της Κρήτης: Η μουσικοθεατρική παράσταση για τον Νίκο Ξυλούρη ξανά στο Θέατρο Ήβη
- Ο Θάνατος και η Κόρη: Δούνιας – Χειλάκης σκηνοθετούν το έργο του Άριελ Ντόρφμαν στο Θέατρο Αθηνών