MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Spa, έρωτας και σοκολάτα πάνε μαζί!

Σοκολατένιες σωματικές θεραπείες για ερωτευμένους στο “Valentine” πακέτο του Nilaya Mystic Spa.

Monopoli Team

Έρωτας, γιορτή Αγίου Βαλεντίνου και… σοκολάτα συνηθίζεται να πηγαίνουν μαζί στα «πακέτα» που συνοδεύουν την περιβόητη γιορτή του Φεβρουαρίου. Σε αυτό το κλίμα κινείται και η πρόταση του Nilaya Mystic Spa, που εγκαινιάζει ένα νέο concept υπηρεσιών, το “Nilaya Gourmet”. Οι νέες αυτές υπηρεσίες συνδυάζουν gourmet απολαύσεις με εξατομικευμένες spa θεραπείες. Φυσικά τον Φεβρουάριο πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη σοκολάτα.

Nilaya Chocolate Affair

Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Nilaya Mystic Spa προτείνει χαλάρωση στη μεγάλη, διπλή καμπίνα του spa, απολαμβάνοντας White Chocolate Affair, μια θεραπεία με λευκή σοκολάτα και serum φράουλας για τη γυναίκα, και Dark Chocolate Affair, μια θεραπεία με πραγματική μαύρη σοκολάτα και peppermint oil, για τον άνδρα. Στο jacuzzi θα περιμένει τα ζευγάρια ένα Gift Basket με σαμπάνια, κεριά, σοκολατάκια και φρούτα. Το Nilaya Chocolate Affair  διαρκεί 110΄ και κοστίζει €240,00 / ζευγάρι.

Spa Cuisine

Επιπλέον, σε συνεργασία με γνωστούς σεφ εστιατορίων της Αθήνας, το Nilaya προτείνει στο site του spa – www.nilaya.gr – ισορροπημένες συνταγές με βάση το συστατικό και τις γεύσεις που πρωταγωνιστούν στο concept “Nilaya Gourmet”. H αρχή γίνεται με soufflé σοκολάτας με σάλτσα βανίλιας, από το πολυβραβευμένο βορειοιταλικό gourmet εστιατόριο SALE & PEPE στο Κολωνάκι και τον σεφ Ivan Ottavianni.

Σημειώνεται ότι όλο τον Φεβρουάριο θα προσφέρονται σοκολατένιες θεραπείες: Chocolate Full Body Therapy, Choco Orange Body και η προαναφερθείσα White & Dark Chocolate Affair.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b