MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

MuzicALL

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα Zand the Band μας παρασύρει σε ένα θέαμα γεμάτο μουσική, έρωτα, χιούμορ και συγκίνηση!

Monopoli Team

Μια νέα σκηνή στον πολυχώρο του θεάτρου Badminton ανοίγει φέτος για πρώτη φορά και υποδέχεται από τις 21 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου το «MuzicALL», με την Εβελίνα Παπούλια και τη Μαρία Σολωμού.

 

Το MuzicALL είναι ένα διαφορετικό show, ένα θεατροποιημένο live στο οποίο γνωστά τραγούδια από μιούζικαλ ερμηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει «πίσω τους» ένα story με πρόζα και χιούμορ.

 

Σ’ αυτό το live show όλα εκτυλίσσονται μέσα από τη ματιά ενός Ex hell angel (Εβελίνα Παπούλια) που κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”. Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί. Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…

Γιατί τότε… το I don’t care much των ανθρώπων θα γίνει maybe this time I’ll be lucky και η Maria (Μαρία Σολωμού)… θα γίνει Mother του Billy Elliot (ingie) που θα ερωτευτεί tomorrow την ορφανή Annie (gaga K.) και ο Απόστολος (Αποστόλης Ψυχράμης) δεν θα λέει show me the way to the next whiskey bar και τα βράδια θα σταματήσει να δουλεύει στο rocky horror picture show με τον θηριοδαμαστή (e-mute) που φωνάζει σε ένα χρυσόψαρο!

 

Το μότο του MuzicALL είναι: Γιατί ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live!

 

Συντελεστές:

Ex- Hell- Angel: Εβελίνα Παπούλια

Apostolos: Aποστόλης Ψυχράμης

Maria: Μαρία Σολωμού

Μουσικοί:

Billy Elliot: (ingie) Φώτης Παπαθεοδώρου gtr

Anny: (gaga K.) Κώστας Γκαγκαστάθης bass

Tamer: (e-mute) Θοδωρής Μακαρούνης drms

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

τηλ. 210-8840600

www.ticketnet.gr

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b