MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρουτζ

Μια νέα διασκευή του κλασικού αριστουργήματος του Charles Dickens σε μιούζικαλ, από θίασο 14 ηθοποιών που παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν, παρουσιάζοντας την ιστορία του φιλάργυρου Σκρουτζ.

Monopoli Team

Ο τσιγκούνης και άπληστος Σκρουτζ, τη νύχτα των Χριστουγέννων, δέχεται στον ύπνο του επισκέψεις πνευμάτων, νεράιδων και φαντασμάτων που του αλλάζουν ολόκληρη τη ζωή και έτσι η σκληρή και ψυχρή του καρδιά γεμίζει αγάπη, φιλευσπλαχνία, καλοσύνη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους του.

 

Ο Σκρουτζ αρνείται την αγάπη και τις ανθρώπινες σχέσεις και απορρίπτει κάθε χρόνο την πρόσκληση του ανιψιού του Φρεντ και της γυναίκας του Ελίζας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Όμως ο μικρός Τιμ θα του δείξει το αληθινό νόημα της ζωής, το οποίο είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και η απεριόριστη αγάπη.

 

Διασκευή – Μουσική: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Ενορχήστρωση: Χρήστος Γκουγκούμας

Χορογραφίες: Μυρτώ Παπαδοπούλου

Σκηνογραφία: Λία Τασούδη

Κοστούμια: Δανάη Πανά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Charles Dickens
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος


Παίζουν: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Κοντοπόδης, Μπήλιω Κωνσταντοπούλου, Νίκος Καραγιώργης, Δέσποινα Ρεντούμη, Βαγγέλης Δαλλές, Φένια Ζαχαρίου, Στράτος Λύκος, Ελίζα Τζίτζη, Γωγώ Ψαρρά, Δημήτρης Μισαηλίδης, Κωνσταντίνος Μπούντας, Γεράσιμος Ελ Σεριφ, Φάνης Παλαιογιάννης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b