MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Hellenic Duty Free Shops βραβεύουν τον “Προμηθευτή της Χρονιάς”

Ο Κος George Farah, Δ/νων Σύμβουλος του Travel Retail της Philip Morris, είναι ο πρώτος αποδέκτης του βραβείου του νέου αυτού θεσμού.

Monopoli Team

Τα Hellenic Duty Free Shops θεσμοθετούν από φέτος τη βράβευση του «Προμηθευτή της Χρονιάς». Η βράβευση του κυρίου George Farah και της Philip Morris επισφραγίζει μια μακρόχρονη και εξαιρετικά καρποφόρα συνεργασία. Τα Hellenic Duty Free Shops ευελπιστούν η βράβευση αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για την καθιέρωση ενός θεσμού που θα κρατήσει χρόνια. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος επισήμανε ότι ο νέος αυτός θεσμός θα αποδώσει το επιθυμητό κίνητρο, θα εμπλουτίσει τον συναγωνισμό μεταξύ των προμηθευτών, θα ευνοήσει καινοτόμες εμπορικές πρακτικές, επιτυγχάνοντας το τελικό ζητούμενο της δραστηριότητας της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από την παροχή προϊόντων με μεγαλύτερη τελική αξία προς όφελος του ταξιδιώτη.

 

Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στο εστιατόριο Διόνυσος by the Acropolis, παρουσία πλήθους προμηθευτών και στελεχών της Philip Morris και των Hellenic Duty Free Shops. H μακροχρόνια συνεργασία της Philip Morris με τα Hellenic Duty Free Shops έχει προσφέρει τα μέγιστα και στις δύο εταιρείες. Ο κύριος Farah και οι συνεργάτες του πρότειναν στην εταιρεία να αναλάβει, διαμέσου θυγατρικής, τη διανομή των ειδών της Philip Morris σε πλοία που εκτελούν πλόες σε χώρες του εξωτερικού, και σε άλλα σημεία τοπικής διανομής, οδηγώντας ουσιαστικά σε μια συνεργία με πολυπληθή οφέλη και για τις δύο πλευρές. Εμπορικά, η Philip Morris ακολούθησε πρωτοποριακές και επί της ουσίας ενέργειες που δημιούργησαν για το ταξιδιωτικό κοινό πραγματικές ευκαιρίες αγοράς, δίνοντας νέα ώθηση στην αγορά των αφορολόγητων καπνικών προϊόντων. Υποστηρικτής της συνεργασίας είναι ο κύριος George Farah. Γι’ αυτό, υπερβαίνοντας την κάποιες φορές «απρόσωπη» έννοια της εταιρείας, τα Hellenic Duty Free Shops δεν βράβευσαν μόνο την Philip Morris, αλλά τίμησαν και τον άνθρωπο πίσω απ’ όλα αυτά.

Ο κύριος Βελέντζας τόνισε: «Η συνεργασία μεταξύ δύο εταιρειών αποτελεί case study για μελέτη, αλλά case studies συνεργασίας εταιρειών, όπως αυτή, συναντά κανείς πολύ συχνά στα εγχειρίδια. Αυτό που δεν συναντά κανείς συχνά, είναι άνθρωποι με ήθος, αξίες και σπάνια ψυχή, σαν αυτή του κυρίου Farah. Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που τον έχουμε γνωρίσει και ως συνεργάτη και ως φίλο», και πρόσθεσε: «Μία δύσκολη χρονιά, όπως εξελίχτηκε το 2010, η Philip Morris στάθηκε ουσιαστικά δίπλα μας προσαρμόζοντας την τιμολογιακή της πολιτική, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και υλοποιώντας πληθώρα προωθητικών ενεργειών για την υποστήριξη των πωλήσεων.»

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την ευχαριστήρια ομιλία του κυρίου George Farah, ο οποίος έκανε μία ιστορική αναδρομή στη μακροχρόνια συνεργασία της Philip Morris με τα Hellenic Duty Free Shops, και την ιδιαίτερη σχέση του με τον κύριο Γιώργο Βελέντζα, καθώς και με τη δέσμευσή του για μία αποτελεσματικότερη συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

 

Photo: Ο κύριος Κουτσολιούτσος προσφέρει στον κύριο George Farah μία αναμνηστική πλακέτα στην οποία είναι χαραγμένο το απόφθεγμα του φιλοσόφου Πλούταρχου, «Ουκ εν τη κτήσει των αγαθών, αλλ’ εν τη χρήση το μεγ’ εστιν» (Το μεγαλείο δεν είναι στην απόκτηση των αγαθών, αλλά στην ορθή χρήση τους), και ο κύριος Βελέντζας μία χειροποίητη εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b