MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Booze Market στην Στοά

Το Booze Cooperativa μαζί με την The Crafts Factory διοργανώνουν το “The Booze Market”, μία ανοιχτή αγορά για χειροτεχνία και design. Το event αυτό δεν είναι ένα ακόμα από τα συνηθισμένα Χριστουγεννιάτικα bazaar, αντίθετα απευθύνεται σε ανθρώπους που δημιουργούν με κέφι και έμπνευση και προωθεί την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Monopoli Team

Στην στοά του Booze Cooperativa, όπου φιλοξενείται το bazaar από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα βρείτε αντικείμενα design, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, ρούχα, second hand αντικείμενα, μικρογλυπτά, πινακάκια και άλλα πολλά. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και τους δημιουργούς αυτών των αντικειμένων, οι οποίοι θα εναλλάσσονται και θα ανανεώνονται κάθε 2 με 3 μέρες.

Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων όπως επαγγελματίες που έχουν δείξει δουλειά τους σε γκαλερί, νέους δημιουργούς που ψάχνουν να βρουν τον τρόπο, ταξιδιώτες που ελπίζουν να χρηματοδοτήσουν τα ταξίδια τους με όσα φτιάχνουν και πράγματα που φέρνουν από τη μία χώρα στην άλλη. Ένα μέρος που μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, νέες τάσεις και νέες φιλίες…

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 16.00 – 24.00
                                       24/12 & 31/12: 12.00- 24.00

Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57, κέντρο. Τηλ.: 2103240944

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b