MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με “λάβαρο” το προφυλακτικό!

Ενημέρωση, διαγωνισμοί, free hugs και διανομή προφυλακτικών την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι τις γιορτές, επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Monopoli Team

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, και ώρα 12:30 μ.μ., πραγματοποιείται κεντρική συνέντευξη Τύπου στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24). Εκεί η καμπάνια ενημέρωσης: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ – ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής» και οι συνδιοργανωτές PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, θα σας παρουσιάσουν την δική τους οπτική για τα επιδημιολογικά δεδομένα και για την εξέλιξη της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα.

Την ίδια ημέρα (1η Δεκεμβρίου) και αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου, στην πλατεία Κοραή θα βρίσκονται όλοι οι διάσημοι και ανώνυμοι άνθρωποι που φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια αλλά και πρωταγωνίστησαν στα τηλεοπτικά της σποτ. Θα βρίσκονται όμως και άλλοι διάσημοι όπως οι πρωταγωνιστές από το σήριαλ του Mega «H γενιά των 592 €», ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές. Εκεί θα είναι και στελέχη και εθελοντές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, για τις «Ελεύθερες Αγκαλιές», τα καθιερωμένα πλέον «Free Hugs», με το μήνυμα ότι ο HIV δεν μεταδίδεται με την κοινωνική επαφή και ότι οι οροθετικοί χρειάζονται πρωτίστως και πάνω απ’ όλα την στοργή και την συμπαράστασή μας. Παράλληλα, η ομάδα κρουστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τον συντονισμό του Βασίλη Βασιλάτου, θα συνοδεύσει καθιερωμένη μας πορεία όπου θα μοιράζουμε το ενημερωτικό μας υλικό και προφυλακτικά σε όλο τον κόσμο. Η διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικών φυλλαδίων σε όλη την Αθήνα θα συνεχιστεί έως και τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ το van (κινητή μονάδα) της PRAKSIS θα βρίσκεται στο Γκάζι, όπου θα μπορείτε να κάνετε το γρήγορο τεστ για τον HIV, δωρεάν και ανώνυμα (τεστ με σάλιο, το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 λεπτά).

 

Από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου, η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη (ξεκινώντας το ταξίδι της από το απόγευμα της 2ας Δεκεμβρίου στην πλ. Αριστοτέλους και «αράζοντας» μετά έξω από το bar Enola για τρία βράδια). Εκεί, η καμπάνια «Ενημέρωση – Προφύλαξη – Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής», συνδιοργανώνει το “Fuck Aids” με το περιοδικό Screw και το bar Enola, το οποίο έχει αναλάβει πλήθος εκδηλώσεων τόσο στο Ολύμπιον (με ενημερωτικές ομιλίες και προβολή ταινιών) αλλά και διανομή φυλλαδίων και προφυλακτικών, που θα ξεκινήσει από την πλ. Αριστοτέλους.

Το MTV είναι υποστηρικτής και αρωγός όλων των δράσεων και της καμπάνιας που συνδιοργανώνουν η «PRAKSIS» μαζί με το «Κέντρο Ζωής» με την υποστήριξη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το μουσικό κανάλι και η Ricardo Hellas διοργανώνουν δημοπρασία αγάπης και δίνουν την ευκαιρία σε όποιο συμμετέχοντα καταβάλει τη μεγαλύτερη προσφορά στο www.ricardo.gr, έως τις 15 Δεκεμβρίου, να παρευρεθεί μαζί με έναν φίλο του σε συναυλία της Shakira στο εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες στη μεγάλη αυτή προσπάθεια θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δύο premium εισιτήρια για τη συναυλία, καθώς επίσης και merchandised προϊόντα Shakira, όπως το νέο της CD, ενώ το MTV ως χορηγός στο παγκόσμιο tour της δημοφιλούς σταρ προσφέρει σε δύο υπερτυχερούς την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη σκηνή πριν την έναρξη της συναυλίας και να συναντήσουν την ίδια την καλλιτέχνιδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημοπρασία αγάπης, επισκεφθείτε το www.ricardo.gr. (μπορείτε να δείτε το σχετικό video στο ).

Αλλά και σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα της χώρας θα μεταδίδονται σποτάκια της καμπάνιας της PRAKSIS και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΩΗΣ με κεντρικό μήνυμα: «Ενημέρωση – Προφύλαξη – Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής!». Τα σποτ είναι ανεβασμένα και στο youtube στους παρακάτω ιστοτόπους:

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b