MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση στο “πράσινο πάρτυ” της Kiehl’s!

Επισκεφθείτε τα σημεία πώλησης των καλλυντικών Kiehl’s και γνωρίστε τα προϊόντα της μάρκας που περιέχουν αχλάδι, στο πλαίσιο της εορταστικής εβδομάδας για την “Ημέρα της Αχλαδιάς”!

Monopoli Team

Tο «πάρτυ» για την «Ημέρα της Αχλαδιάς» στα καταστήματα όπου βρίσκεται η Kiehl’s, συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, με το ανάλογο καταπράσινο χρώμα και με πρωταγωνιστές τα προϊόντα της μάρκας που περιέχουν αχλάδι. Μοναδική ευκαιρία, για όσους δεν γνωρίζουν την Kiehl’s, να καταλάβουν τη φιλοσοφία της, να μάθουν την ιστορία της και να δοκιμάσουν μερικά, πολύ χαρακτηριστικά, προϊόντα της.

Στις 12 Νοεμβρίου, η Kiehl’s γιόρτασε την «Ημέρα της Αχλαδιάς», τη δική της Παγκόσμια Ημέρα!  Το Kiehl’s Day καθιερώθηκε το 2003 και ονομάστηκε «Η Ημέρα της Αχλαδιάς» προς τιμήν της αχλαδιάς που βρισκόταν έξω από το οικογενειακό φαρμακείο Kiehl’s στη Νέα Υόρκη. Το 1647, ο τότε κυβερνήτης της ολλανδικής αποικίας New Amsterdam (η οποία και μετονομάστηκε αργότερα σε Νέα Υόρκη) φύτεψε μία αχλαδιά στο αγρόκτημά του, η οποία αργότερα χαρακτηρίστηκε ως  «το παλαιότερο εν ζωή ον στη Νέα Υόρκη».

Οι πιστοί φίλοι και fans της Kiehl’s γιόρτασαν μαζί με την αγαπημένη τους μάρκα την Ημέρα της Αχλαδιάς, όπως και όλοι οι celebrities-φίλοι της σε όλο τον κόσμο, δοκιμάζοντας τα προϊόντα Kiehl’s που έχουν αχλάδι στη σύνθεσή τους και απολαμβάνοντας ζουμερά αχλάδια.

Τα προϊόντα  Kiehl’s διατίθενται:

HONDOS CENTER Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, Τηλ.: 210-3390284

HONDOS CENTER Κολωνάκι:  Μέρλιν 6, Κολωνάκι, Τηλ.: 210 8945608

Attica, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα, Τηλ.: 6947209654

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b