MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πλήρες μενού οινογνωσίας σε “μικρή” τιμή

Με 25 ευρώ, μπορείτε να γευθείτε εκλεκτά πιάτα και κρασιά, στο πλαίσιο των βραδιών με τίτλο “Wine Passion Tuesdays”, που φιλοξενούνται στο Balux Café The House Project κάθε Τρίτη βράδυ.

Monopoli Team

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες του Balux Café The House Project θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν ένα πλήρες μενού 4 πιάτων συνοδεία των μεθυστικών αρωμάτων του πολυβραβευμένου οίνου KANENAS Maronia Vineyards, στην ειδική τιμή των 25 ευρώ ανά άτομο.

 

Οι οίνοι KANENAS Maronia Vineyards (λευκός, ροζέ, ερυθρός) συγκαταλέγονται στις πλέον καταξιωμένες ετικέτες, που συνδυάζουν αρμονικά τον μύθο με την οινοποιητική τέχνη: παράγονται στους ιδιόκτητους αμπελώνες της TSANTALI στη Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου οίνου με τον οποίο ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα. Η στιχομυθία των δύο ηρώων, όπως καταγράφεται στην Οδύσσεια του Ομήρου (Ραψωδία ι) ήταν η πηγή έμπνευσης και του ονόματος ΚΑΝΕΝΑS.

 

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσιο των “Wine Passion Tuesdays”. Κάθε Τρίτη βράδυ θα μπορείτε να ανακαλύψετε τις ξεχωριστές ποικιλίες και τα μικρά μυστικά του κρασιού με συνοδοιπόρο έναν διαφορετικό οινοπαραγωγό, με ένα ειδικό μενού στα 25 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει ορεκτικό, πρώτο, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο με άφθονη ποικιλία κρασιών από αγαπημένους οινοπαραγωγούς).

 

Balux Café The House Project: Λεωφ. Ποσειδώνος Β58, Αστέρας Γλυφάδας, 210 8983577

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b