MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

50 Λέξεις

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το έργο του Michael Weller, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη με τη Μαρία Τσιμά και τον Χρήστο Σαπουντζή, συνεχίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο Victoria, από τις 8 Μαρτίου μέχρι τις 13 Απριλίου.

Monopoli Team

Το έργο ρίχνει μια βαθιά ματιά στο θεσμό του γάμου, όπως αυτός καθρεφτίζεται στο μακρύ ταξίδι μιας νύχτας ενός ζευγαριού προς την επόμενη μέρα.

 

Η Τζανίν είναι μια πρώην χορεύτρια που εγκατέλειψε την καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στο παιδί και τον άντρα της. Ωστόσο, όταν η ρουτίνα χτυπάει κόκκινο, αποφασίζει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της και πιάνει δουλειά σε ένα τμήμα μάρκετινγκ. Ο Άνταμ είναι αρχιτέκτονας που, εν μέσω οικονομικής κρίσης, συχνά απουσιάζει από το σπίτι καθώς αναλαμβάνει δουλειές εκτός πόλεως.

 

Ο εννιάχρονος γιος τους λείπει απ’ το σπίτι – είναι η πρώτη φορά που θα κοιμηθεί σε ένα φίλο του- και ο Άνταμ με την Tζανίν ετοιμάζονται να περάσουν τη νύχτα μόνοι τους μετά από πολλά χρόνια. Η προσπάθεια του Άνταμ να «αποπλανήσει» τη γυναίκα του πριν φύγει για το επαγγελματικό ταξίδι του γίνεται αφετηρία για μια ξέφρενη διαδοχή αποκαλύψεων, μνησικακίας, πάθους και χιούμορ…

 

Μετάφραση: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά/κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης

Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Μαργαρίτη

 

Τηλ. κρατήσεων: 210-8233125

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Michael Weller
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης


Παίζουν: Μαρία Τσιμά, Χρήστος Σαπουντζής

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b