MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βερμούτ songs

Μια μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη δεκαετία των sixties παρουσιάζει η Τατιάνα Λύγαρη και οι συνεργάτες της στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στο Τρένο του Ρουφ.

Monopoli Team

Η Τατιάνα Λύγαρη και οι συνεργάτες της, με το νέο τους εγχείρημα περιπλανώνται σε μία δεκαετία που μνημονεύεται ως μία από τις πλέον επιδραστικές του τελευταίου αιώνα, μιας και η πολιτικοποίηση της νέας γενιάς και η αμφισβήτηση του “εναλλακτικού κίνηματος” σηματοδότησε αλλαγές στον σύγχρονο τρόπο ζωής και σκέψης. Πρόκειται για τη δεκαετία των Beatles, της ροκ, των  “παιδιών των λουλουδιών” , της nouvelle vague και του Μάη του ’68. Μία έντονη δεκαετία, όπως έντονη είναι και η γεύσητου ποτού- σήμα κατατεθέν της εποχής, του βερμούτ.

“Βερμούτ songs” λοιπόν, μία μουσικοχορευτική παράσταση που φαίνεται να έχει ένα διττό σκοπό: να μας καλλιεργήσει ένα συναίσθημα “υπερβατικής ευφορίας” με μία σειρά από τραγούδια που θεωρούνται μέχρι σήμερα κλασικά και επίκαιρα, αλλά και να ξυπνήσει μέσα μας το συναίσθημα της αναπόλησης μίας εποχής όπου οι ρυθμοί και οι οικονομικές δυσκολίες δεν είχαν αλλοτριώσει την επιθυμία του ανθρώπου για δημιουργία και έκφραση.

Η ιδιαιτερότητα της παράστασης συνεπικουρείται από τη μαγευτική ατμόσφαιρα του Τρένου του Ρουφ. Όπως πάντα οι θεατές, στο διάλλειμμα της παράστασης,  έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το δείπνο τους υπό το φως των κεριών.

Μουσική επιμέλεια: Μηνάς Ι. Αλεξιάδης
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Χατζηαντωνίου
Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα, Δανάη Κουρέτα
Φωτισμοί: Δημήτρης Θεοδωρόπουλος  

Βοηθός σκηνοθέτις: Αλκυώνη Βαλσάρη

 

Πληροφορίες- Κρατήσεις θέσεων:

Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ», Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ, τηλ: 210-5298922 / 6937-604988 (καθημερινά εκτός Δευτέρας : 10.00-14.00 & 18.00-22.00)

ΤΡΕΝΟΘΕΑΤΡΟ, Μακρυγιάννη 5-7, Μετρό Ακρόπολη, τηλ/fax: 210-9243609 (Δε-Τε-Σα: 10.00-15.00, ΤρΠεΠα: 10.00-14.30, 17.30-21.00)

www.tickethour.com

Easypay Τράπεζας Πειραιώς & 210 8108228

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κείμενα: Πλάτων Ανδριτσάκης
Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη


Παίζουν: Τραγουδούν: Θανάσης Βλαβιανός, Δανάη Κατσαμένη Παίζουν οι μουσικοί: Ανδρέας Σταματόπουλος (πιάνο), Απόστολος Θεοδοσίου (κιθάρα), Θανάσης Βλαβιανός (μπάσο), Δημήτρης Βαρζαμπετιάν (κρουστά)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b