MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάντε το μπάνιο σας “βασιλικό”

Στο φορτωμένο πρόγραμμα των σημερινών «γαλαζοαίματων», τα χαλαρωτικά διαλείμματα επιβάλλονται. Έτσι, τα Kings & Queens προσαρμόζονται ακόμα περισσότερο στα μέτρα μας και γίνονται δύο σε ένα. Το νέο Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2in1 κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές – Chinese Ambassador Green Pear και Sultan of Mandu Cardamom Tea – και προσφέρει compact «βασιλική» περιποίηση μαλλιών και σώματος σε ένα προϊόν. Με ουδέτερο Ph και βασιλικά βότανα και αρώματα, οι δύο νέες προτάσεις των Kings & Queens είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο και γεμίζοντας με ιδιαίτερες μυρωδιές τα σύντομα διαλείμματα φρεσκάδας και ομορφιάς της ημέρας.Τα νέα Chinese Ambassador Green Pear Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2in1 και Sultan of Mandu Cardamom Tea Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2in1 είναι εμπλουτισμένα με προβιταμίνη Β5, που έχει σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες, και πρωτεΐνες σιταριού που αναζωογονούν και δυναμώνουν τα μαλλιά, ενώ δεν περιέχουν mineral oil, parabens και σιλικόνες.

Monopoli Team
  • SULTAN OF MANDU

CARDAMOM TEA ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2in1

ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ & ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5

ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ pH/ IΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το κάρδαμο ή αλλιώς η «βασίλισσα των μπαχαρικών» είναι ένα από τα πολυτιμότερα και πιο περιζήτητα καρυκεύματα στον κόσμο, κυρίως λόγω του ιδιαίτερου αρώματος και της έντονης γεύσης του. Για το λόγο αυτό, ένας ακόμα εκκεντρικός γαλαζοαίματος του παρελθόντος, ο Σουλτάνος του Mandu, στα τέλη του 15ου αιώνα, χάρισε στο κάρδαμο «βασιλική»  θέση στο διάσημο βιβλίο του με συνταγές, γιατροσόφια και αφροδισιακά σκευάσματα. To νέο Sultan of Mandu Cardamom Tea Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2in1 προσφέρει σε χρόνο μηδέν βασιλική φροντίδα και περιποίηση με την πολύτιμη μυρωδιά του κάρδαμου.

 

 

  • CHINESE AMBASSADOR

GREEN PEAR ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2in1

ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ & ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5

ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ pH/ IΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το πάθος του Κινέζου Διπλωμάτη για το, γνωστό σε όλους σήμερα, αχλάδι, τον οδήγησε, το 5.000 π.Χ., να εγκαταλείψει την υψηλή του θέση για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καλλιέργεια του αγαπημένου του φρούτου και δη των πράσινων αχλαδιών Pyrus Communis -προκάτοχος της πλειοψηφίας των ποικιλιών του δροσερού, πράσινου φρούτου που απολαμβάνουμε όλοι σήμερα. Τα Kings & Queens «μεταφέρουν» τη λατρεία του Κινέζου διπλωμάτη για το συγκεκριμένο φρούτο στο μπάνιο των σύγχρονων “γαλαζοαίματων”, με το νέο Chinese Ambassador Green Pear Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2in1, δίνοντας καθημερινή αφορμή για «φρέσκα» πάθη και «δροσερές» εμμονές.

  • Η σειρά Kings & Queens διατίθεται σε super markets, στα καταστήματα Hondos Center και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b