MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Η Sylvie Guillem και ο Russell Maliphant στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και δύο μέρες αργότερα, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Monopoli Team

Η σούπερ σταρ του σύγχρονου χορού Συλβί Γκιλέμ και ο καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος Ράσελ Μάλιφαντ παρουσιάζουν το θρυλικό πλέον «Push» μαζί με τα έργα «Solo», «Shift» και «Two» σε ένα μοναδικό συνδυασμό του κλασικού μπαλέτου με την πρωτοπορία.

Η διάσημη Γαλλίδα χορεύτρια -πρίμα μπαλαρίνα της Όπερας του Παρισιού, του Τόκυο, της Κόβεν Γκάρντεν και της Μετροπόλιταν Όπερας της Νέας Υόρκης- έχει καθιερωθεί ως κορυφαία των κορυφαίων στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, με τις πρωτόγνωρες δεξιότητες που άλλαξαν τα πρότυπα των σωματότυπων και τα γενικότερα δεδομένα στον κλασσικό χορό.

 

Από την άλλη, ο φημισμένος χορευτής και χορογράφος Ράσελ Μάλιφαντ, είχε τιμηθεί το 2003 με το βραβείο Λώρενς Ολίβιε, ενώ το 2004 απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Critic’s Circle National Dance Award. Ο πρωτοπόρος δημιουργός άνοιξε νέους δρόμους στο σύγχρονο χορό, παντρεύοντας στοιχεία και τεχνικές του κλασικού μπαλέτου με τη γιόγκα, την καποέιρα, το τάι-τσι.

 

Η κοινή παράσταση των δύο κορυφαίων χορευτών υμνήθηκε στη διεθνή της περιοδεία από τους κριτικούς και λατρεύτηκε από το κοινό.

 


Προπώληση εισιτηρίων (Αθήνα):

Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στην Ομήρου 8
Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 7282 333
Πληροφορίες στο 210 7258 510

 

Προπώληση εισιτηρίων (Θεσσαλονίκη):

Στο εκδοτήριο της Πλατείας Αριστοτέλους και στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 2310 895939
Πληροφορίες στο 210 7258 510

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b