MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Joaquin Grilo: Flamenco Alchemy

Ο Joaquin Grilo χορογραφεί και χορεύει σε πρώτη εκτέλεση το έργο του συνθέτη Χρίστου Τζιφάκι, Flamenco Alchemy, σε ενορχήστρωση του Μιχάλη Τραυλού, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Monopoli Team

Ο  κορυφαίος Ισπανός χορευτής του flamenco είναι ήδη γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις εμφανίσεις του στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό με τον Paco de Lucia.

 

Γεννημένος στο Jerez de la Frontera ξεκίνησε τον χορό με τους Fernando Belmonte και Paco del Rio. Σύντομα έλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπαλέτο «Albarizuela», εμφανιζόμενος στην Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία, Μαρόκο, Ισραήλ, Ιαπωνία. Το 1986 εμφανίστηκε στο Queen Elizabeth Hall στο Λονδίνο, ενώ το 1987 κέρδισε το πρώτο βραβείο του τηλεοπτικού διαγωνισμού «Gente Joven». Μετά τη νίκη του χόρεψε στο παλάτι της Σεβίλλης για τον βασιλιά της Ισπανίας και την βασίλισσα της Αγγλίας.

 

Το 1989 κέρδισε το πρώτο βραβείο του εθνικού διαγωνισμού χορού της Ισπανίας στην Κόρδοβα και το 1992 συνεργάστηκε με τους πέντε κορυφαίους χορευτές της Ισπανίας στο έργο «Zambra» (Joaquin Cortez, Antonio Canales, Cristobal Reyes, Joaquin Ruiz, Adrian Gallia). Έκτοτε συνεργάστηκε τακτικά με τους  Paco de Lucia, Joaquin Cortez και Vicente Amigo. Το 2004 ανέλαβε χορογράφος του Εθνικού Μπαλέτου της Ισπανίας, ενώ το 2006 η παράσταση του «a Solas» ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη παράσταση flamenco της χρονιάς.

 

Με τον Χρίστο Τζιφακι χορογραφεί για πρώτη φορά μουσική μη Ισπανού καλλιτέχνη.

 

Συμμετέχουν:

Ορχήστρα Εγχόρδων «Intrarti»

Flamenco Aire

Carmen Grilo, Jose Valencia: τραγούδι

 

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα (Δε- Πα: 10.00- 16.00)

Τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333

Ηλεκτρονικά στο http://www.megaron.gr/

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b