MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 νέα, ultra stylish ξενοδοχεία!

Γνωρίστε πέντε από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία στον κόσμο, που ανοίγουν τις πύλες τους στις αρχές της νέας σαιζόν.

Monopoli Team

Σουηδία: The Τree Ηotel
Μόλις 60 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου, στο χωριό Harads στη Σουηδία, το Τree Hotel αποτελείται από δωμάτια μοναδικού χαρακτήρα, φτιαγμένα μέσα στο δάσος ανάμεσα στα δέντρα! Μπορείτε να επιλέξετε τη «φωλιά των πουλιών», τον «μπλε κώνο» ή το δωμάτιο «UFO», διατηρώντας τις οικολογικές σας πεποιθήσεις, σε ένα ξενοδοχείο που φέρνει την αρμονία της φύσης στις διακοπές σας.

Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.treehotel.se.

Χαβάη: The Waikiki Edition
Νέα άφιξη στον εξωτικό προορισμό της Χονολουλού αποτελεί το The Waikiki Edition, το οποίο ανοίγει τις πύλες του αυτό τον Σεπτέμβριο. Ο επιχειρηματίας Ian Schrager, γνωστός για τις καινοτόμες εμπνεύσεις του, σε συνδυασμό με τη δημοφιλή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott, δημιουργεί μία νέα σειρά στιλάτων ξενοδοχείων, τα EDITION Hotels. Στη Χαβάη, κατασκευάζουν ένα ξενοδοχείο-«στολίδι», με cool πινελιές, όπως ένα θερινό σινεμά με retro drive-in, ένα «κρυμμένο» bar πίσω από το lobby και μία προσωπική παραλία με άμμο από άλλα νησιά της περιοχής!
Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεθείτε την ιστοσελίδα www.marriott.com/hotels/travel/hnleb-the-waikiki-edition

Τζαμάικα: GoldenΕye
Ο νέος ιδιοκτήτης της κατοικίας του Ian Fleming, του δημιουργού του James Bond, σας καλωσορίζει στο πλήρως ανακαινισμένο GoldenEye Hotel στην Τζαμάικα. Από τον Οκτώβριο, μπορείτε να επισκεφθείτε μία από τις 11 ιδιωτικές παραλίες του ξενοδοχείου, αλλά και τις 6 νέες βίλλες του, στις οποίες έχει τοποθετηθεί μουσικό σύστημα, με μουσική από καλλιτέχνες της περιοχής. Δοκιμάστε να μείνετε στην original κατοικία-βίλλα του Fleming, η οποία χωράει 10 άτομα και έχει ιδιωτική πισίνα και παραλία.
Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.islandoutpost.com/goldeneye.

Λας Βέγκας: The Cosmopolitan of Las Vegas
Παρά την κρίση στην αγορά κατοικίας της περιοχής, ο κολοσσός Marriott ρισκάρει και παραλαμβάνει τον Δεκέμβριο του 2010, από τα χέρια του αρχιτέκτονα David Rockwell, το νέο ξενοδοχείο-καζίνο του Λας Βέγκας, The Cosmopolitan of Las Vegas. Το ξενοδοχείο των 3.000 δωματίων, ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό του, για τις βεράντες των δωματίων του και για τη θέα που προσφέρει στους επισκέπτες του.
Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmopolitanlasvegas.com.

Νέα Υόρκη: The Chatwal
Στην καρδιά του Μανχάταν, εκεί όπου στεγαζόταν το ιστορικό Lambs Club, βρίσκεται τώρα το ξενοδοχείο «The Chatwal». Ανακαινισμένο από τον αρχιτέκτονα Thierry Despont, στο ξενοδοχείο θα βρείτε κάθε μοντέρνα πολυτέλεια, με στοιχεία από την art-deco περίοδο. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από αφθονία υλικών, με τους δερμάτινους καναπέδες και τους ελαφρώς χρωματιστούς καθρέφτες να ξεχωρίζουν.
Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thechatwalny.com.

Photo Gallery
 

Photo 1: The Waikiki Edition
Photo 2: The Cosmopolitan of Las Vegas
Photo 3: The Chatwal
Photo 4: The Τree Ηotel
Photo 5: The Τree Ηotel  

 

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b