MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
21
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το trailer του “The Tourist” κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το πολυσυζητημένο θρίλερ με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζώνυ Ντεπ αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο, ωστόσο μια πρώτη γεύση θα πάρουμε την την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου καθώς το επίσημο Trailer θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.  

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το τρέιλερ θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά από το msn.gr την Τετάρτη στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθώντας την αποκλειστική κυκλοφορία μέσω διαδικτύου, το τρέιλερ θα σταλεί μέσω δορυφόρου σε μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 17 Σεπτεμβρίου μαζί με τη νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ, “The Town”.

Στην ταινία “The Tourist” ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται έναν αμερικανό τουρίστα, του οποίου οι ερωτικές περιπέτειες με μία ξένη, πλέκουν έναν ιστό ίντριγκας, ρομαντισμού και κινδύνου. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ευρώπη, με σκοπό να συνέλθει από μία ερωτική απογοήτευση ο Φρανκ (Ντεπ) ξεκινάει ένα απρόσμενο φλερτ με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο μαγευτικά τοπία από το Παρίσι και τη Βενετία, το ρομάντζο τους σύντομα σοβαρεύει, καθώς βρίσκονται απρόθυμα μπλεγμένοι σε ένα θανατηφόρο κυνήγι ποντικού και γάτας.  

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ (σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Οι Ζωές των Άλλων» που το 2007 κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ραντεβού στο Notting Hill ή στο… House of the Dragon; Τι αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Κάμπινγκ: Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα καρέ της νέας σειράς του MEGA
Cine News
4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει το rough cut της νέας του ταινίας
Cine News
Η COSMOTE TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα
Cine News
«Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»: Οι βραβευμένες ταινίες από τις Νύχτες Πρεμιέρας ταξιδεύουν στα μουσεία του ΠΙΟΠ
Cine News
Πρόγονοι: Το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή στην Πειραιώς 260
Cine News
Βραβεία Ίρις 2026: Σάρωσε το «Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ» – Όλοι οι νικητές
Cine News
«Ελλάδα 3.0»: Πώς τρεις διαφορετικές ταινίες κατέληξαν να μιλούν για την ίδια Ελλάδα
Cine News
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σπάει ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες
Cine News
Απονεμήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Animation 2026
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Cine News
Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στον Κήπο του Μεγάρου – Αρχή με το “Ναμπούκκο” του Βέρντι