MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το trailer του “The Tourist” κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο

Το πολυσυζητημένο θρίλερ με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζώνυ Ντεπ αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο, ωστόσο μια πρώτη γεύση θα πάρουμε την την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου καθώς το επίσημο Trailer θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.  

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το τρέιλερ θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά από το msn.gr την Τετάρτη στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθώντας την αποκλειστική κυκλοφορία μέσω διαδικτύου, το τρέιλερ θα σταλεί μέσω δορυφόρου σε μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 17 Σεπτεμβρίου μαζί με τη νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ, “The Town”.

Στην ταινία “The Tourist” ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται έναν αμερικανό τουρίστα, του οποίου οι ερωτικές περιπέτειες με μία ξένη, πλέκουν έναν ιστό ίντριγκας, ρομαντισμού και κινδύνου. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ευρώπη, με σκοπό να συνέλθει από μία ερωτική απογοήτευση ο Φρανκ (Ντεπ) ξεκινάει ένα απρόσμενο φλερτ με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο μαγευτικά τοπία από το Παρίσι και τη Βενετία, το ρομάντζο τους σύντομα σοβαρεύει, καθώς βρίσκονται απρόθυμα μπλεγμένοι σε ένα θανατηφόρο κυνήγι ποντικού και γάτας.  

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ (σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Οι Ζωές των Άλλων» που το 2007 κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b