MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νο mascara, please!

Ανατροπές στο μακιγιάζ φέρνει ο φετινός χειμώνας, με τους ειδικούς να βάζουν τη μάσκαρα στο συρτάρι, βρίσκοντας καινούργιους τρόπους για να φωτίσετε το πρόσωπό σας!

Monopoli Team

Φρύδια: Όσο πιο έντονα, τόσο πιο καλά

Το nude μακιγιάζ απαιτεί διάφανη επιδερμίδα και φυσική τελειότητα, χωρίς έντονα χαρακτηριστικά. Για να το ακολουθήσετε, μπορείτε να δώσετε έμφαση στα φρύδια, βελτιώνοντας το σχήμα τους και κρατώντας τον όγκο που σας ταιριάζει. Αν χρειαστεί, μπορείτε, ακόμη και να τονίσετε το χρώμα τους με ένα μολύβι στους κατάλληλους τόνους. Επιπλέον, επιλέξτε ένα φον ντε τεν που να καλύπτει αρκετά, φωτίστε το βλέμμα σας με κονσίλερ και τα χείλη με ένα διακριτικό κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις. Προσοχή! Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ρουζ στα ζυγωματικά σας, αλλά και να το περάσετε απαλά πάνω από τα βλέφαρα.

“Γραμμή” για βλέμμα που μαγνητίζει!

Ποιος είπε πως μόνο η μάσκαρα τονίζει το βλέμμα; Οι περισσότεροι make up artists την έχουν ήδη αντικαταστήσει και δημιουργούν έντονες και επιβλητικές γραμμές στα μάτια, είτε με μαλακά μολύβια, είτε με υγρά eyeliners. Τα χρώματα που κερδίζουν; Αυτά που μαύρου και του καφέ, ενώ από την παλέτα σας φέτος δεν πρέπει να λείπουν οι αποχρώσεις του σκούρου μπλε και του μοβ. Αν θέλετε, βέβαια, να προχωρήσετε σε πιο extreme καταστάσεις, αφήστε τα φρύδια και τα χείλη σας εντελώς γυμνά.

Σκιά και ρουζ: οι καταλυτικοί σύμμαχοι 

Αφήνοντας πίσω τη μάσκαρα, το βλέμμα χάνει κάποιο μέρος απ’ τη λάμψη του. Με όπλα, όμως, τη σκιά και το ρουζ, το πρόσωπο αποκτά τη φωτεινότητα που του αξίζει. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας, διαλέξτε σκιές σε γήινους ή χακί τόνους. Περάστε μολύβι ματιών στις κάτω βλεφαρίδες, σε ανοιχτό καφέ χρώμα. Το ρουζ μπορεί να είναι απαλό, σε ελαφρώς ροζ αποχρώσεις, αφού έχετε ήδη τονίσει τα μάτια. Περάστε το επάνω από τα μήλα του προσώπου, το πηγούνι και τη ράχη της μύτης και τελειοποιήστε το μακιγιάζ σας.

Sexy χείλη

Εφοδιαστείτε με κραγιόν σε έντονα χρώματα και δημιουργήστε το κατάλληλο look, δίχως τη βοήθεια της μάσκαρα. Όπως συστήνουν οι κορυφαίοι make up artists, τα χείλη βαμμένα σε κόκκινο, μπορντό, σκούρο μοβ και σκούρο καφέ χρώμα, τραβούν τα βλέμματα και στηρίζουν τη no mascara τάση. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στρώσετε τη βάση προσώπου, να τοποθετήσετε κονσίλερ στα μάτια σας σε πιο ανοικτούς από την επιδερμίδα σας τόνους, και να διατηρήσετε τα φρύδια σας nude, φωτίζοντας το μακιγιάζ σας με ένα τολμηρό κραγιόν της επιλογής σας.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b