MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αλλάζει χέρια το πιο underground δισκοπωλείο της Αθήνας!

Για πάνω από δεκατέσσερα χρόνια το Vinyl Microstore στη Διδότου των Εξαρχείων αποτελούσε το πιο εναλλακτικό αλλά και ενημερωμένο δισκοπωλείο του κέντρου.   Ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του, Νεκτάριος, κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του τη μουσικά ανήσυχη κοινότητα της Αθήνας, που αναζητούσε έναν χώρο που θα αποτελούσε ένα είδος πύλης σε διαφορετικά, συναρπαστικά μουσικά […]

Monopoli Team

Για πάνω από δεκατέσσερα χρόνια το Vinyl Microstore στη Διδότου των Εξαρχείων αποτελούσε το πιο εναλλακτικό αλλά και ενημερωμένο δισκοπωλείο του κέντρου.

 

Ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του, Νεκτάριος, κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του τη μουσικά ανήσυχη κοινότητα της Αθήνας, που αναζητούσε έναν χώρο που θα αποτελούσε ένα είδος πύλης σε διαφορετικά, συναρπαστικά μουσικά σύμπαντα.

 

Το Μicrostore όμως μόλις κατέβασε ρολά και δυστυχώς όχι μόνο για το καλοκαίρι. Ο Νεκτάριος διαβεβαίωσε μέσω των τακτικών email με τα οποία ενημερώνει τους φαν του δισκοπωλείου ότι η ιστορία του Vinyl Microstore θα συνεχιστεί μέσω μιας νέας διεύθυνσης και ότι η απόφαση του να αποχωρήσει προέκυψε μέσα από μια ανάγκη ανανέωσης που χρειαζόταν τόσο αυτός όσο και το κατάστημα.

 

Και όμως, για πολλούς σίγουρα πρόκειται για ένα τέλος εποχής, αφού στο παρελθόν το VM είχε κυκλοφορήσει συλλογές, διοργάνωνε τo festival Yuria, τον διαγωνισμό Yurovision και γενικά είχε πραγματοποιήσει ανατρεπτικές δράσεις, που έδιναν έναν άλλο αέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

 

Το μέλλον του γνωστού δισκοπωλείου όσο και η ταυτότητα του νέου διαχειριστή του θα διασαφηνιστεί από το φθινόπωρο και μετά…

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b