MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χαλαρώστε στο red lounge πριν την πτήση σας από Βιέννη!

Η Austrian Airlines προσφέρει στους επιβάτες της οικονομικής θέσης τη δυνατότητα να απολαύσουν business υπηρεσίες πριν την πτήση τους!

Monopoli Team

Ήδη από την 1η Ιουνίου η Austrian Airlines δίνει τη δυνατότητα σε όσους ταξιδεύουν στην oικονομική θέση με αναχώρηση από τη Βιέννη, να επωφελούνται απο όλες τις υπηρεσίες στο Austrian Business Lounge Plaza ή Pier Ost. Όσοι επιθυμούν να προετοιμαστούν για την πτήση τους και να χαλαρώσουν σε ήσυχους χώρους με θέα τα αεροπλάνα που προσγειώνονται και απογειώνονται, μπορούν τώρα να το κάνουν αγοράζοντας την ειδική άδεια πρόσβασης. Η άδεια κοστίζει 35 ευρώ ανα χρήση αίθουσας αναμονής και περιλαμβάνει ποικιλία γευμάτων και ποτών από την εταιρία τροφοδοσίας DO&CO, δωρεάν W-LAN σύνδεση, χώρους εργασίας με υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, εθνικές και διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά, και τηλεόραση με διεθνή προγράμματα.


Μάλιστα, όσοι ταξιδεύουν μέσω Βιέννης για τον τελικό προορισμό τους, μπορούν να περιμένουν στο Red Lounge μέχρι την επόμενη πτήση τους και να «γευτούν» τις υπηρεσίες του Busıness Lounge της αυστριακής εταιρίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.austrian.com/?cc=gr&sc_lang=el

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b