MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ματαίωση της συναυλίας του Jerry Lee Lewis στην Αθήνα

Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Jerry Lee Lewis στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.   Ο θρύλος του rock n’ roll εισήχθη σε κλινική του Memphis και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, πράγμα που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της ευρωπαϊκής του περιοδείας.   Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα […]

Monopoli Team

Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Jerry Lee Lewis στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

 

Ο θρύλος του rock n’ roll εισήχθη σε κλινική του Memphis και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, πράγμα που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

 

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας στο κατάστημα Public Συντάγματος την Παρασκευή 23 Ιουλίου και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου από τις 12:00 μέχρι και τις 19:00.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο Public Συντάγματος σε καμία από τις 2 παραπάνω ημερομηνίες, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 210-6465000 μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου.

 

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά τις 31 Ιουλίου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b