MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όλες οι ευεγερσίες της λεβάντας σε ένα σαπούνι από τη Yardley!

Νέα σειρά σαπουνιών και ταλκ εμπλουτισμένων με αγγλική λεβάντα!

Monopoli Team

Η εταιρία Yardley ανακάλυψε τις ευγεργετικές ιδιότητες της λεβάντας από το 1770, όμως αυτές ήταν ήδη γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Η λεβάντα χρησιμοποιούνταν στην αρωματοποιία, αφού το αιθέριο έλαιο που περιέχει, βοηθά στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Μάλιστα, η λεβάντα έχει και αντισηπτικές ιδιότητες και συχνά βοηθούσε στην επούλωση τραυμάτων.

Σήμερα, η λεβάντα είναι το διεθνές σήμα κατατεθέν των αρωμάτων της Yardley και είναι εκείνη που οδήγησε στην επιτυχία της εταιρείας.

 

Σειρά Σαπουνιών

Εδώ και 230 χρόνια τα σαπούνια παράγονται με την ίδια παραδοσιακή διαδικασία. Έτσι άλλωστε διασφαλίζεται η ποιότητα και το άρωμα της Yardley.

 

Σειρά από Πούδρες-Ταλκ

Οι πούδρες αυτές προσφέρουν στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας και το αφήνουν λείο, απαλό και ελαφρά αρωματισμένο. Αφού απλώσετε την πούδρα στο δέρμα σας, αμέσως θα αφήσει μια ελαφρά αρωματισμένη νότα.

 

Εκτός από τα σαπούνια και τις πούδρες, η Yardley παράγει και αρώματα αλλά και αφρόλουτρα εμπλουτισμένα με βρετανικό τριαντάφυλλο, κρίνο, αγριόκρινο και λεβάντα, παιώνια και άλλα λουλουδάτα αρώματα!

 

Τα προϊόντα Yardley θα τα βρείτε σε επιλεγμένα Hondos Center και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την ποικιλία και τα 

προϊόντα της Yardley μπορείτε να βρείτε στο http://www.yardleylondon.co.uk

 

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b