MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ξενοδοχειακή υπογραφή “Hilton”, τώρα και στην Κω!

Το δεύτερο μέλος της οικογένειας Hilton στην Ελλάδα, «γεννήθηκε» στην όμορφη Κω, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Χελώνα. Και το όνομα αυτού: Doubletree by Hilton Resort Kos-Helona!

Monopoli Team

Μπορεί πάνω από 400 ξενοδοχεία να έχουν βάλει λουκέτο το 2010, όμως η επέκταση του Ηilton επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται σαν “σλόγκαν των καιρών”, ότι σε μερικές περιπτώσεις η κρίση γεννά ευκαιρίες.

 

Το υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του ένα χρόνο πριν, φέτος όμως έχει αναλάβει τη λειτουργία του η έμπειρη ομάδα του Hilton.

 

Το Doubletree by Hilton Kos-Helona καλωσορίζει τους επισκέπτες με τα θρυλικά σοκολατένια Doubletree cookies και τους “ανοίγει την πόρτα” στην παραλία Χελώνα της Κω, στη θέα της Νισύρου και στην πολυτέλεια που προσφέρει ένα resort. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου βασίζεται στην ιταλική αρχιτεκτονική κληρονομιά των Δωδεκανήσων και αναδεικνύει στοιχεία της νησιώτικης παράδοσης, όπως οι τρούλοι και τα καλντερίμια, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με μέριμνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Το πιο εντυπωσιακό ίσως κομμάτι του ξενοδοχείου είναι οι υπερχειλισμένες 21 πισίνες που στολίζουν το εξωτερικό τμήμα του. Οι σουίτες και οι βίλες έχουν η καθεμία τη δική τους πισίνα, ενώ πολλά δωμάτια μοιράζονται ανά 3-4 τη δική τους πισίνα.

 

Το Spa του ξενοδοχείου προσφέρει 50 διαφορετικά μασάζ για πλήρη χαλάρωση και εκτόνωση. Το “must” μασάζ είναι το “Turtle Massage”: ο θεραπευτής απλώνει μια δροσιστική κρέμα από γιαούρτι σε όλο το σώμα σας. Έπειτα, ξαπλώνετε στο floating bed και  έχετε την αίσθηση ότι επιπλέετε στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ “κύματα” νερού σας κάνουν χαλαρωτικό μασάζ!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 22420-45041 ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες  www.koshelonaresort.doubletreebyhilton.com και www.helona-resort.com

 

 

 

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b