MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα “στέκια” του Μουντιάλ στην Αθήνα!

Πολυχώροι, café-bars, εμπορικά κέντρα, ακόμα και ξενοδοχεία, ακολουθούν τους ρυθμούς της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου, στήνοντας “καταστάσεις κερκίδας” με θεματικές βραδιές, διαγωνισμούς και συναντήσεις με “ποδοσφαιρανθρώπους”!

Monopoli Team

Shopping και μπάλα!
Από τις λίγες περιπτώσεις που κατά τη διάρκεια του Mundial μπορείτε να βγείτε μαζί με την “καλή” σας και να είστε όλοι ευχαριστημένοι. Όσο εκείνη θ’ αλωνίζει στα μαγαζιά του The Mall, εσείς μπορείτε ν’ απολαμβάνετε το ματς απ’ τις τεράστιες οθόνες που έχουν στηθεί μέσα και έξω απ’ το εμπορικό κέντρο ή να συμμετέχετε σε κάποια από τις διαδραστικές ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που απευθυνονται σε μικρά και μεγάλα παιδιά!
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.themallathens.gr,  ή στα 210-6300000 και 210-6300003.


“Φιλοσοφικές” συζητήσεις γύρω από την στρογγυλή θεά!

Ο πολυχώρος “Ιανός” καλεί καθημερινά ανθρώπους από τον χώρο του Πολιτισμού, της Πολιτικής, των Media, αλλά και όλους τους φιλάθλους για να δημιουργείται σε κάθε αγώνα κλίμα εξέδρας. Έτσι μετά την προβολή των αγώνων θα υπάρχουν συζητήσεις, παρουσιάσεις βιβλίων κ.ά.
Την Τρίτη 15 Ιουνίου, στις 19.00, ο Ιωάννης Αγραφιώτης θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Μόνη ξανά δε θα σ’ αφήσω» (αναφέρεται στην ΑΕΚ) κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Καραλής (ΣΠΟΡ FM) και  Άρης Πορτοσάλτε (ΣΚΑΪ), o Γιώργος Μητσικώστας και ο Κωνσταντίνος Καμάρας. Συντονίζει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες: IANOS, Σταδίου 24, Τηλ.: 210 32 17 810, www.ianos.gr

 

Mε καφέ ή ποτάκι
Για έναν ολόκληρο μήνα, το Floral café θα προβάλλει τους αγώνες και θα φιλοξενεί άλλες εκδηλώσεις αφιερωμένες στο Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου. Ειδικότερα:
Πριν από την έναρξη των σημαντικότερων αγώνων, θα προβάλλονται βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους με θέμα την μπάλα.
Την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 19.30, θα γίνει συζήτηση με θέμα “Από τον Μαραντόνα στον Μέσι, τα διαχρονικά κλισέ του Mundial”. Στη συζήτηση συμμετέχουν o Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Κωνσταντίνος Καμάρας, ενώ ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα ακολουθήσουν συζητήσεις και στην φάση των 16 του μουντιάλ (26 – 29 Ιουνίου).
Περισσότερες πληροφορίες: Floral, Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων , Τηλ 210 3800070, www.floralcafe.gr

 

Mundial στο Playstation 3!
Η Fnac σας καλεί να γυμνάσετε τα … δάχτυλά σας, αφού διοργανώνει μίνι «πρωτάθλημα» Playstation 3, Trophy Fifa 2010 World Cup South Africa τα Σάββατα 19, 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου στα καταστήματά της στο Μαρούσι, τη Γλυφάδα και το Μοναστηράκι.

Από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου, στις 14.30 και τις 17.00, στο forum της Fnac στο κατάστημα στο Μοναστηράκι και στο Τhe Mall στο Μαρούσι, μαζί με τους αγώνες οι θεατές θ’ απολαμβάνουν πίτσες και αναψυκτικά! Περισσότερες πληροφορίες http://www.fnac.gr

Σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον
Όσοι θέλουν να δροσίζονται αλλά και να μη χάνουν τους αγώνες, το Hilton έχει την ιδανική πρόταση: Από τις 11 Ιουνίου μέχρι την 1η Αυγούστου, η πισίνα του Hilton θα είναι ανοιχτή έως τις 22:00 καθημερινά, ενώ το Oasis έως τις 23:00. Μετά τη δροσιστική σας βουτιά, μπορείτε να απολαύσετε αγώνες του μουντιάλ στις τεράστιες οθόνες LG που έχουν στηθεί στο Oasis Pool Bar & Grill. Η ημερήσια είσοδος κοστίζει €35 τις καθημερινές και €55 τα Σαββατοκύριακα ενώ υπάρχουν και ειδικά πακέτα 3 ή 5 εισόδων. Περισσότερες πληροφορίες: Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210-7281000, www.hilton.com

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b