MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιστρέφει η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως ετήσιο ραντεβού μιας μεγάλης μερίδας του μουσικόφιλου κοινού της χώρας μας. Από τις 19 μέχρι και τις 21 Ιουνίου, 22 πόλεις της Ελλάδας ετοιμάζονται να γιορτάσουν, ακούγοντας μουσικές από όλες τις γωνιές της Ευρώπης. Το πρόγραμμα, πέρα […]

Monopoli Team

Επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως ετήσιο ραντεβού μιας μεγάλης μερίδας του μουσικόφιλου κοινού της χώρας μας.

Από τις 19 μέχρι και τις 21 Ιουνίου, 22 πόλεις της Ελλάδας ετοιμάζονται να γιορτάσουν, ακούγοντας μουσικές από όλες τις γωνιές της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα, πέρα από Έλληνες μουσικούς και συγκροτήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα μας απασχολήσουν αρκετά και στο μέλλον, περιλαμβάνει και μπάντες από το εξωτερικό. Έτσι, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανάμεσα σε άλλους και τους Γάλλους Le Peuple De L’Herbe, τον Βέλγο Masta Pi που θα μας συντονίσει με τους hip-hop ρυθμούς του, τους Ούγγρους Ez A Divat που θα μας παρουσιάσουν ηλεκτρονική τζαζ, τους Βρετανούς Dan Le Sac Vs. Scroobius Pip που θα παντρέψουν την electronica με το funk και την hip-hop μουσική, την Δανέζα Fallulah και τους Ελβετούς  Kingdom of Lord Owl aka K.O.L.O.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε και την επίσημη ιστοσελίδα www.europeanmusicday.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b