MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Synch Festival: Το πιο σύγχρονο φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει!

Στις 4 και 5 Ιουνίου, η Τεχνόπολη φιλοξενεί την έβδομη έκδοση του πιο πρωτοποριακού μουσικού φεστιβάλ στην Ελλάδα!

Monopoli Team

Αυτή τη φορά, πέρα από το μουσικό πρόγραμμα, για δύο μέρες θα μπορούμε να περιπλανηθούμε στους χώρους του Meet Market (bazaar ρούχων, αξεσουάρ, αντικειμένων) που θα πραγματοποιείται παράλληλα.

 

Το Synch, από το 2004 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, μέχρι σήμερα, έχει ακολουθήσει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Ήδη το line-up της πρώτης του έκδοσης αποκάλυπτε ένα ιδιαίτερα εκλεκτικό γούστο και μια σαφή πρόθεση να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό άλλωστε περιέλαβε και στο πρόγραμμά του τις κατηγορίες “Innovative Music” και  “Moving Image”, στο πλαίσιο των οποίων φιλοξενούσε εικαστικές εκθέσεις και προβολές που συμβάδιζαν με το πνεύμα του φεστιβάλ.

 

Το φετινό πρόγραμμα του Synch περιλαμβάνει για ακόμα μία φορά καλλιτέχνες που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική τού σήμερα, αλλά και άλλους που συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στη διαμόρφωση της μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, στις 4 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία αν δούμε τους Get Well Soon, Peaches, No Profile, Fennesz, Fuck Buttons, Busy P, Trus’Me, Moonboots, Matt Elliott, Balearic Mike και άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ στις 5 τους Hot Chip, Laurent Garnier, A Place To Bury Strangers, Jimi Tenor & Tony Allen, Dj Krush, Jimmy Edgar Analog Afrika Crew, Keith Slater και άλλους.

 

 

Προπώληση: 38 ευρώ (ημερήσιο), 65 ευρώ (διήμερο)

 

Στο ταμείο: 45 ευρώ (ημερήσιο), 25 ευρώ (για ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ)

 

ΣΗΜΕΙΑ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

 

PUBLIC, METROPOLIS, FNAC, VILLAGE CINEMAS, ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ

 

Πωλήσεις  από τα μηχανήματα easypay της Τράπεζας Πειραιώς. Call Center: 210 8108228

 

ON LINE SALES: WWW.TICKETHOUR.COM

 

Για αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.synch.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b