MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποδράστε σε 81 χώρες με έκπτωση 30% από τη Hilton Worldwide!

Μέσω του προγράμματος “The great getaway” για τη διαμονή σας στα ξενοδοχεία Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels και  Homewood Suites by Hilton κερδίζετε έκπτωση ύψους έως 30%!

Monopoli Team

Η προσφορά ισχύει για διαμονή στα παραπάνω ξενοδοχεία μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, και για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας hhonors.com/thegreatgetaway.

2.800 ξενοδοχεία συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ η μόνη προϋπόθεση είναι να κάνετε την κράτησή σας έως τις 15 Ιουλίου 2010 και το αργότερο επτά ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξής σας.

Σκόπος του προγράμματος “The great getaway” είναι να προσφέρει στους πελάτες «χαμηλότερες τιμές σε υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jeff Diskin, Senior Vice President , Global Customer Marketing της Hilton Worldwide. Η προσφορά ισχύει φυσικά και για το Hilton Αθηνών, αλλά και για πιο εξωτικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα το Doubletree By Hilton San Juan στο Πουέρτο Ρίκο και το Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort στο Μεξικό!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο hhonors.com/thegreatgetaway.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b