MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσφορά για τις μέλλουσες νυφούλες από τα Fairynails

Bridal Package σε προνομιακές τιμές!

Monopoli Team

Το Fairynails της Νέας Ερυθραίας σχεδίασε ένα ειδικό πακέτο με υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης για τις μέλλουσες νυφούλες του καλοκαιριού.

Η καλύτερη στιγμή της ζωής σας επιβάλλει και τέλεια άκρα γι’ αυτό και τα Fairynails προτείνουν: Ξεκινήστε με αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα, συνεχίστε με manicure και ονυχοπλαστική που διαρκεί 3 εβδομάδες και ολοκληρώστε με το Fantastic Tootsies Paraffin Mask Pedicure: ζεστή παραφίνη που ενυδατώνει και ξεκουράζει τα πόδια αλλά και βάψιμο με το χρώμα της αρεσκείας σας.

Το make up χρειάζεται μελέτη: πρώτα συζητάτε για τις τάσεις του μακιγιάζ και δοκιμάζετε χρώματα και υφές για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Fairynails υπόσχεται να εναρμονίσει το μακιγιάζ με τον τύπο σας (κλασική, ροκ, ανατρεπτική, συμβατική) και να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Μάλιστα, στο Fairynails της Νέας Ερυθραίας μπορείτε να κάνετε κράτηση και για το Privé Bachelorette πάρτι σας για εσάς και τις φίλες σας και να απολαύσετε στιγμές full pampering, δυνατή μουσική και άφθονο Prosecco!

Ενδεικτικές τιμές:

  • Bridal Package (περιλαμβάνεται ονυχοπλαστική, pedicure με παραφίνη, αποτρίχωση ολόκληρο πόδι, χείλος, Brazilian bikini και νυφικό make up με δοκιμαστικό στο χώρο σας): 360€
  • Make up νυφικό (με δοκιμαστικό στο χώρο σας): 240

 

Fairynails Ν. Ερυθραίας: Αθ. Διάκου 40, τηλ. 210 8000 227

Ώρες λειτουργίας (χωρίς ραντεβού): Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10.00 – 20.00,

Τετάρτη & Σάββατο 10.00 – 18.00

Δευτέρα – Massage Day @ Fairynails Ν. Ερυθραίας (με ραντεβού):

χαλαρωτικό, λεμφικό, back aromatherapy, ινδικό κεφαλής, ρεφλεξολογία, rejuvance

 

 

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b