MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τιμητικές διακρίσεις στα Classical Hotels & Resorts

Ο “πελάτης” είναι πάντα ο πιο αυστηρός αλλά ακριβοδίκαιος κριτής. Γι’ αυτό και η αξία ενός βραβείου όταν προέρχεται από το κοινό, είναι πάντα μεγαλύτερη!

Monopoli Team

Στα “Βραβεία Κοινού 2009” που διοργάνωσε το ελληνικό Condé Nast Traveller, το αναγνωστικό κοινό επιβράβευσε πολλαπλά τα ξενοδοχεία Classical Hotels & Resorts για την ποιότητα των υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση και υψηλή τους αισθητική.

 

Τα ξενοδοχεία Classical King George Palace, Classical Baby Grand Hotel, Classical Athens Imperial, Classical Makedonia Palace, Classical Larissa Imperial και Classical E-Filoxenia Hotel έλαβαν σημαντικές διακρίσεις στο πλαίσιο του θεσμού που καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη πορεία του διεθνώς τα τελευταία 22 χρόνια.

 

Αναλυτικά, το Classical King George Palace και το Classical Baby Grand Boutique Hotel διακρίθηκαν στην κατηγορία Ξενοδοχεία Πόλης, το Classical Athens Imperial στην κατηγορία Business Hotels, το Classical Makedonia Palace σε δύο κατηγορίες, Βusiness Hotels και Ξενοδοχεία Βόρειας Ελλάδας, όπου το Classical Makedonia Palace κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ξενοδοχείων με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Classical Larissa Imperial διακρίθηκε στην κατηγορία Ξενοδοχεία Κεντρικής Ελλάδας και τέλος, το Classical E-Filoxenia Hotel στην κατηγορία Ξενοδοχεία Νότιας Ελλάδας.

 

 

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b