MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Grant’s 12 ετών: premium ουίσκι premium ποιότητας!

Το Grant’s 12 ετών ανήκει στην κατηγορία premium whisky, αφού χρησιμοποιείται μια ιδιαίτερη τεχνική ωρίμανσης. Τα ιδιόκτητα grain whiskey από το αποστακτήριο του Girvan και malt από την περιοχή του Speyside, ωριμάζουν το καθένα χωριστά, σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 12 χρόνια.

Monopoli Team

Στη συνέχεια τα malt και grain «παντρεύονται», αλλά πριν από την εμφιάλωση τους η μίξη συνεχίζει να ωριμάζει σε βαρέλια bourbon που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά για άλλους 3 μήνες. Η επιπλέον περίοδος ωρίμανσης σε προσεκτικά επιλεγμένα βαρέλια, μια τεχνική μοναδική για premium blended whiskey, κάνει το Grant’ s 12 ετών πιο ισορροπημένο και προσδίδει μεγαλύτερο βάθος και πλούτο γεύσης.

 

Η παρουσίαση του Grant’s 12 ετών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Casablanca Music Hall. Παρουσιαστής ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μέσω των προσωπικών του εμπειριών μετέφερε στους καλεσμένους όλα αυτά που κάνουν το Grants 12 ετών ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο blended ουίσκι. Η παρουσίαση έκλεισε με την μουσική παράσταση Vendetta, στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη και τον Παναγιώτη Πετράκη. Πολλές προσωπικότητες παρευρέθηκαν στο event και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το Grant’ s 12 ετών.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b