MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Monopoli Team

Η «Evita», το αριστούργημα των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice και ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα μιούζικαλ όλων των εποχών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στην πρωτότυπη μορφή του, από τις 11 έως τις 30 Μαΐου στο θέατρο Badminton!

Το έργο ζωντανεύει τη δυναμική προσωπικότητα της Εβίτα Περόν. Η Εβίτα, ως δεύτερη σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής, Χουάν Ντομίνγκο Περόν, έγραψε ιστορία ως μια πολυδιάστατη, «αγία» για κάποιους και αδίσταχτη για κάποιους άλλους, γυναίκα, η οποία έζησε την απόλυτη αποθέωση, αλλά και την παρακμή μέχρι τον πρόωρο θάνατό της, μόλις 33 ετών.

 

Την παραγωγή που έρχεται στο θέατρο Badminton υπογράφει ο σπουδαίος παραγωγός του West End, Bill Kenwright, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Andrew Lloyd Webber, Really Useful Group. Το ρόλο της Εβίτα ερμηνεύει η Rachael Wooding, ενώ οι Seamus Cullen και Mark Heenehan ερμηνεύουν τους ρόλους των Τσε Γκεβάρα και Juan Perσn αντίστοιχα.

Στίχοι: Tim Rice, Μουσική: Andrew Lloyd Webber, Σχεδιασμός παραγωγής: Matthew Wright, Χορογραφίες: Bill Deamer, Σχεδιασμός φωτισμών: Mark Howett, Ενορχήστρωση: Andrew Lloyd Webber, David Cullen, Μουσική διεύθυνση & Διασκευές: David Steadman

Με ζωντανή ορχήστρα και ελληνικούς υπέρτιτλους

Πληροφορίες- κρατήσεις:
www.ticketnet.gr, 210 8840600

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Andrew Lloyd Webber, Tim Rice
Σκηνοθεσία: Bob Tomson, Bill Kenwright


Παίζουν: Rachael Wooding, Seamus Cullen, Mark Heenehan

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b