MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διπλή διάκριση για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέκτησε την υψηλότερη διάκριση για την Ελλάδα στον 2ο Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης (CR Index) για τη δέσμευσή της να δρα ως «υπεύθυνος πολίτης» για τους κοινωνικούς της εταίρους. Επιπλέον, βραβεύτηκε και για τις πρακτικές τις οποίες εφαρμόζει στον τομέα του Περιβάλλοντος.

Monopoli Team

Η φετινή διάκριση κατατάσσει ακόμα πιο ψηλά την εταιρεία, καθώς ανέβηκε «κατηγορία», κατακτώντας το «χρυσό» βραβείο. Να σημειωθεί ότι το 2009 είχε κατακτήσει το «ασημένιο» βραβείο στον 1ο Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής ευθύνης, CR Index.

 

Το βραβείο παρέλαβε σε τελετή που έγινε για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον κύριος Δημήτρης Βιδάκης. Ο ίδιος δήλωσε: «Υπερηφάνεια, χαρά, ηθική καταξίωση, έμπνευση και δύναμη για περαιτέρω έργο και αναγνώριση, είναι τα συναισθήματα που αισθανόμαστε στην CocaCola Τρία Έψιλον για τη σημερινή διάκριση. Τόσο το σημερινό βραβείο, όσο και η πρόσφατη διάκριση με την 1η θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2010, απλά επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν το motto μας ότι «βιώσιμη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς τη φροντίδα για τους Εργαζομένους, την προστασία του Περιβάλλον, τη συνεισφορά στην υπεύθυνη λειτουργία της Αγοράς και τη στήριξη των Κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε».

 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εφαρμόζει Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας στο οποίο περιλαμβάνονται οι τομείς της Κοινωνίας, του Περιβάλλοντος, των Εργαζομένων και της Αγοράς. Ειδικά για το περιβάλλον, η εταιρία στοχεύει στη διεξαγωγή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της με τρόπο που να περιορίζει τις όποιες περιβαλλοντικές της επιπτώσεις, και στην ενσωμάτωση αρχών βιώσιμης ανάπτυξης στις αποφάσεις και τις διαδικασίες της. Γι’ αυτό τον λόγο, σχεδιάζει ειδικά καινοτόμα προγράμματα, όπως το «Αποστολή Νερό».

 

 

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b