MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Monopoli Team

Οι RootlessRoot -Λίντα Καπετανέα και Jozef Frucek- συνεργάζονται με τη Μάρθα Φριντζήλα και παρουσιάζουν την παράσταση με τίτλο UNA (Unknown Negative Activity) στο θέατρο Κιβωτός, στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου.

Το UNA (Unknown Negative Activity) είναι μια ελεύθερη περιοχή, ένας τόπος συνάντησης για ένα σύνολο από χαρακτήρες που όλοι μαζί φτιάχνουν ένα πλάσμα. Στο έργο του Jozef Frucek και της Λίντας Καπετανέα, το θέατρο του σώματος συναντά το χορό της φωνής σε μια παράσταση γεμάτη ψίθυρους και μυστικά. Η ελλειπτική αφήγηση και ο εσωτερικός χρόνος της κίνησης δεν σταματούν. Η κίνηση που μεταφέρουν τα σώματα εντός κυκλοφορεί αδιάκοπα, μπερδεύεται με τον αέρα και γίνεται μια συνεχής ροή που φαίνεται πως δε θα πάψει ποτέ.

Οι δημιουργοί της παράστασης αναφέρουν: «Το UNA είναι ένα σωματοποιημένο παραμύθι. Πιστεύουμε ότι η εποχή των ηρώων δεν έχει τελειώσει και ότι το σώμα μπορεί ακόμα να εκφράσει τις βαθύτερες επιθυμίες. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τοπίο στο οποίο το σώμα πρωταγωνιστεί…»

Ιδέα & χορογραφία: Jozef Frucek, Λίντα Καπετανέα, Live μουσική: Βασίλης Μαντζούκης, Κείμενο: Jozef Frucek, Σκηνογραφία: Δημήτρης Νασιάκος & RootlessRoot, Κοστούμια: Νατάσσα Δημητρίου

Προπώληση εισιτηρίων: Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181, κρατήσεις μέσω internet :  http://www.ellthea.gr, στο Public και στη Fnac, στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easypay σε επιλεγμένα καταστήματα και στο ταμείο του θεάτρου Κιβωτός (από τις 19/4/2010) 10:00-13:00 και 17:00- 21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Jozef Frucek, Λίντα Καπετανέα
Σκηνοθεσία: Jozef Frucek, Λίντα Καπετανέα


Παίζουν: Μάρθα Φριντζήλα, Jozef Frucek, Λίντα Καπετανέα, Βασίλης Μαντζούκης, Edgen Lame, Μαριάννα Τζούδα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b