MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η μπίρα Guinness γιορτάζει τη μέρα Αγίου Πατρικίου

Η ιρλανδική μπίρα Guinness έχει εδώ και χρόνια ταυτιστεί με την ημέρα του Αγίου Πατρικίου και στις 17 Μαρτίου κάθε χρόνο τιμά την ιρλανδική παράδοση και κληρονομιά.

Monopoli Team

Το 2009, η Guinness “ένωσε” όλο τον κόσμο με τον εορτασμό των 250 ετών της. Σήμερα παράγεται σε περίπου 50 χώρες και απολαμβάνεται καθημερινά σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η μέρα του Αγίου Πατρικίου εορτάζεται με εντυπωσιακές παρελάσεις στο Μόναχο και στο Τόκιο, ή επίσκεψη των «επίτιμων Ιρλανδών» της Ισπανίας και Ιταλίας στις τοπικές pub. Όπου και όπως και να εορτάζεται όμως, ένα στοιχείο παραμένει αναλλοίωτο: η μπίρα Guiness που ρέει άφθονη.

“Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου και η Guinness δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την ιρλανδική κουλτούρα αλλά αποτελούν εορτασμό της ίδιας της ζωής” αναφέρει ο Master Brewer της Guinness κ. Fergal Murray, και συμπληρώνει “Ο καλύτερος τρόπος να απολαμβάνεις την ζωή είναι να είσαι με τους φίλους σου και να εμπνέεσαι από την ενέργεια και την ευτυχία που αυτή η παρέα μπορεί να σου προσφέρει. Απόλαυσε την αγαπημένη σου Guinness την ημέρα του Αγίου Πατρικίου αλλά και σε κάθε ευκαιρία και γιορτή με υπευθυνότητα“.

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις