MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekends για δύο με πολιτισμό και… spa!

To Hilton συνεργάζεται με το μουσείο Μπενάκη προσφέροντας “πακέτα” διαμονής και ψυχαγωγίας

Weekends για δύο με πολιτισμό και… spa! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Hilton Αθηνών λανσάρει σε συνεργασία με το μουσείο Μπενάκη το πακέτο Cultural weekend  for two, δηλαδή Σαββατοκύριακο Πολιτισμού για δύο.
 
Το «πολιτιστικό» αυτό πακέτο περιλαμβάνει πολυτελή διαμονή για δύο άτομα για ένα Σαββατοκύριακο στο Hilton Αθηνών με πρωινό στο Βυζαντινό και πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στο γυμναστήριο και τη σάουνα του Hiltonia Spa αλλά και δωρεάν είσοδο γι αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλες τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου Μπενάκη.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την εξέλιξη του ελληνισμού στο μουσείο Μπενάκη στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, τις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης του μουσείου στην Πειραιώς και την ισλαμική τέχνη του μουσείου στον Κεραμεικό. Επίσης, οι συμμετέχοντες του πακέτου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστά αντίγραφα των συλλογών του μουσείου Μπενάκη και αντικείμενα εμπνευσμένα από μουσειακά εκθέματα, κατασκευασμένα από Έλληνες καλλιτέχνες με έκπτωση 10%.

Ο Victor de Vries, διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Hilton δήλωσε μεταξύ άλλων «Με αυτό το πακέτο στοχεύουμε στο να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στην Αθήνα και να τους γνωρίσουμε τα πολλά και διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν το πρόσωπο του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα έως σήμερα».

Το Cultural weekend for two κοστίζει 249 ευρώ για τα δύο άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το www.athens.hilton.com/Cultural/Weekendfortwo

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b