MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κρουαζιέρα στον Αραβικό Κόλπο

Η Royal Caribbean International, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Dubailand, μέλος της Dubai Properties Group, για να προσφέρουν από κοινού κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο. Από τις 18 Ιανουαρίου και μέχρι τον Απρίλιο του 2010, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Brilliance of the Seas υποδέχεται τους επισκέπτες του σε 7ημερες κρουαζιέρες που ξεκινούν και τελειώνουν στο Ντουμπάι και πραγματοποιούν επισκέψεις σε Φουτζέιρα, ’μπου Ντάμπι, Μίνα Σούλμαν, Μπαχρέιν και Μουσκάτ

Κρουαζιέρα στον Αραβικό Κόλπο - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το φινετσάτο κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα αίθριο και ανελκυστήρες με θέα στη θάλασσα, αλλά και παιχνίδια γκολφ, τοίχο αναρρίχησης, τη νεροτσουλήθρα Adventure Beach και μπιλιάρδο. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να γευματίσουν σε ένα απο τα πολλά εστιατόρια και σαλόνια του κρουαζιερόπλοιου, αλλά και να παρακολουθήσουν τα βραβευμένα μουσικά σόου από τη Royal Caribbean Productions.

Στο Ντουμπάι, οι επισκέπτες θαχουν την ευκαιρία να επιλέξουν διάφορα πακέτα περιηγήσεων και εκδρομών και φυσικά να επιδοθούν σε… απολαυστικό shopping στα εμπορικά κέντρα του Dubailand! Το νέο τουριστικό ορόσημο του Εμιράτου είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και διαθέτει επιλογές όπως τα Autodrome στο Motor City, Dubai Outlet Mall στο Outlet City, The Global Village και Dubai Sports City, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα Ernie Els Golf Club, Butch Harmon School of Golf και Cricket Stadium. Εκτιμάται ότι τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επισκέπτονται πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις επιλογές που προσφέρει το Ντουμπάι στους επισκέπτες του.

Οι τιμές για τις κρουαζιέρες ξεκινούν απο 980 ευρώ το άτομο σε εσωτερική καμπίνα, και η τιμή περιλαμβάνει 7ήμερη κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα και τις μεταφορές αεροδρόμιο/ κρουαζιερόπλοιο/ αεροδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον ταξιδιωτικό σας αντιπρόσωπο ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο 2103609801-3 ή επισκεφτείτε το www.navigator.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b