MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
20
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Macallan in Lalique III: Το συλλεκτικό ουίσκι-κόσμημα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όταν η τέχνη συναντά τη γεύση

The Macallan in Lalique III: Το συλλεκτικό ουίσκι-κόσμημα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το The Macallan Malt whisky σε συνεργασία με τον οίκο Lalique παρουσιάζουν το The Macallan in Lalique III, ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης.

Ο γαλλικός οίκος Lalique σχεδίασε με μεγάλη δεξιοτεχνία αποκλειστικά για το TheMacallan 400 φιάλες-decanter της συγκεκριμένης έκδοσης που διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία. Είναι το τρίτο στη σειρά συλλεκτικό decanter που έχει γεννηθεί από αυτή τη συνεργασία και έχει ως θέμα του το “Finest Cut”: ο όρος “Cut” αναφέρεται στο ποσοστό του προϊόντος της απόσταξης που συλλέγεται από τους αποστακτήρες και οδηγείται στα βαρέλια για παλαίωση.

Το Finest αναφέρεται στην αποδεδειγμένη υψηλή ποιότητα του ουίσκι που τελικά καταλήγει στα βαρέλια. Μόλις το 16% , το καλύτερο από τα καλύτερα περνάει στα βαρέλια. Το απόσταγμα προέρχεται από το χαρμάνι δύο βαρελιών – το πρώτο, ένα βαρέλι Αμερικανικής δρυός και το δεύτερο ένα βαρέλι Ισπανικής δρυός. Η φιάλη που σχεδιάστηκε από τη ομάδα του γνωστού οίκου είναι εμπνευσμένη από τα μπουκάλια αρωμάτων με πώμα που σχεδίασε ο Rene Lalique πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το The Macallan in Lalique III έχει μαονί χρώμα, μύτη πολύπλοκη με αρώματα Ginger, σταφίδα, πορτοκάλι, βανίλια και νότες δρυός. Στόμα πλούσιο με χαρακτηριστικά αρώματα γλυκών φρούτων, μπαχαρικών και τοσταρισμένης δρυός. Είναι το δεύτερο παλαιότερο ουίσκι της συλλογής The Macallan που βγήκε στην αγορά (μετά το The Macallan του 1926 από τη σειρά The Macallan’s Fine & Rare Collection) και κοστολογείται στα 15.000 δολάρια.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο ανεβαίνει ξανά στη Βόρεια Εύβοια: Συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και αφιέρωμα στον Vangelis στο Φεστιβάλ της Λίμνης
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος στο ΚΠΙΣΝ: Δύο συναυλίες με τη μουσική των Beatles και του Leonard Cohen, με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Τρεις κυπριακές παραγωγές τον Σεπτέμβριο στο Εθνικό Θέατρο
Εκδηλώσεις
Πανσέληνος του Αυγούστου στο ΚΠΙΣΝ με σινε-μαραθώνιο: To Πάρκο Σταύρος Νιάρχος “ξενυχτά” με Κιούμπρικ
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα μετά τον Δεκαπενταύγουστο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, μουσική, σινεμά: 5+1 προτάσεις για την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου
Εκδηλώσεις
Όλα όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου στην Αθήνα
Εικαστικά
10 Χρόνια Ιόνιο: Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Λιόπετα γίνεται έκθεση στην Ιθάκη
Εικαστικά
Μάρπησσες: Θηλυκές ιστορίες που εμπνέουν σε μια εικαστική έκθεση στην Πάρο
Εικαστικά
Video Art Μηδέν: Η διεθνής σκηνή βιντεοτέχνης δίνει ραντεβού στη Φλώρινα για ένα διήμερο προβολών
Εκδηλώσεις
The Beginning: Η Θεσσαλία στο επίκεντρο των παραστατικών τεχνών με το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Under30
Εκδηλώσεις
8ο Φεστιβάλ Δελφών: Γιώτα Νέγκα και Σταύρος Σιόλας ρίχνουν την αυλαία με δωρεάν συναυλίες