MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι καλύτεροι προορισμοί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με το πρακτορείο sunshine.co.uk του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι καλύτεροι προορισμοί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ανεξάρτητο πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου sunshine.co.uk κυκλοφόρησε τη λίστα με τους τοπ 10 προορισμούς για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο κατάλογος για τις κορυφαίες πρωτοχρονιάτικες τοποθεσίες περιλαμβάνει κλασικούς δημοφιλείς προορισμούς αλλά και προορισμούς-έκπληξη και διαμορφώνεται ως εξής:

10. Νιαγάρας, Καναδάς. Η εμπειρία της πραγματικής ομορφιάς των καταρρακτών κάτω από το φως των πυροτεχνημάτων. Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το θέαμα του πάρκου Queen Victoria και να γιορτάσει φαντασμαγορικά τη νέα χρονιά.

9. Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Η νύχτα γίνεται μέρα με τα πυροτεχνήματα να στολίζουν τον ουρανό του Λας Βέγκας, τα καζίνο, τα αμέτρητα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα.

8. Μπανγκόγκ, Ταϋλάνδη. Η Ταϋλάνδη είναι ίσως η μόνη χώρα του κόσμου όπου το νέο έτος γιορτάζεται τρεις φορές: Μία φορά τον Ιανουάριο με το κινεζικό νέο έτος, πάλι τον Απρίλιο με το Νέο Έτος της Ταϊλάνδης και, τέλος, στα τέλη Δεκεμβρίου, όπως γίνεται στη Δύση!

7. Κέιπ Τάουν, Ν. Αφρική. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς εορτάζεται με σκηνικό το Table Mountain και τον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ αμέτρητα πάρτυ διοργανώνονται στα ρετιρέ των ουρανοξυστών.

6. Εδιμβούργο, Σκοτία. Στις 31 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στο Εδιμβούργο το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτυ της Ευρώπης, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκούν τέσσερις μέρες, με πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

5. Παρίσι, Γαλλία. Η πόλη του φωτός φωτίζεται ακόμη περισσότερο με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα πάνω από τον πύργο του ’ιφελ και αμέτρητες επίσημες εκδηλώσεις.

4. Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη των θερινών διακοπών. Τι καλύτερο από την παραλία της Κόπα Καμπάνα για να γιορτάσει κανείς το 2010;

3. Λονδίνο, Βρετανία. Διοργανώνονται εορταστικές κρουαζιέρες στον Τάμεση, ενώ κόσμος συγκεντρώνεται στο London Eye για να παρακολουθήσει τα τεράστια πυροτεχνήματα καθώς περιμένει το Big Ben να χτυπήσει τα μεσάνυχτα.

2. Σύδνεϋ, Αυστραλία. Στις 9 το βράδυ αλλά και τα μεσάνυχτα το λιμάνι του Σύδνεϋ πλημμυρίζει από αμέτρητα πυροτεχνήματα και διοργανώνονται κρουαζιέρες και κοκτέιλ πάρτυ για όλα τα γούστα.

1.Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ απέσπασε την πρώτη θέση κι όχι άδικα, αφού η Times Square συγκεντρώνει ένα εκατομμύριο ανθρώπους που περιμένουν να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Περισσότερα από Προορισμοί