MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η LG εγκαινιάζει την Ακαδημία Κλιματισμού

Πυρήνας γνώσης, εκπαίδευσης αλλά και πρακτικής εξάσκησης στα κλιματιστικά συστήματα

Η LG εγκαινιάζει την Ακαδημία Κλιματισμού - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ένα εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης για συστήματα και συσκευές κλιματισμού εγακινίασε πρόσφατα η LG Electronics, στα γραφεία της στο Π. Φάληρο.
 
Η Ακαδημία Κλιματισμού θα λειτουργεί σ’ ένα χώρο συνολικής επιφάνειας 226 m2, ο οποίος περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγκατάστασης εξωτερικών μονάδων. Το ύψος της επένδυσης ανήλθε στα 350.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας της Ακαδημίας εκτιμάται ότι αγγίζει τα 100.000 ευρώ.
 
Η Ακαδημία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 εκπαιδευόμενους ανά ημέρα, και αφορά κυρίως σε προσωπικό δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων κλιματισμού, πωλητές καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, εγκαταστάτες μηχανημάτων κλιματισμού, μηχανικούς (γραφεία μελετών), μαθητές τεχνικών σχολών, φοιτητές τμημάτων μηχανολογίας, εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service και το προσωπικό της LG Electronics Hellas. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαφορετικά προγράμματα εκπαίδευσης, ανάλογα με την ειδικότητά τους και απόλυτα προσαρμοσμένα σε επίπεδο περιεχομένου, διάρκειας και συχνότητας.

Η LG αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά που εγκαινιάζει εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης για συστήματα και συσκευές κλιματισμού. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία επενδύει συστηματικά σε αυτόν τον τομέα, έχοντας ιδρύσει έως σήμερα 62 ακαδημίες ανά τον κόσμο, ενώ τηρεί τη δέσμευσή της για περαιτέρω ανάπτυξη.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b