MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Μπάρμπα Στάθης στη 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης

Mε εκπαιδευτικά παιχνίδια και υγιεινές γεύσεις!

Ο Μπάρμπα Στάθης στη 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο πλαίσιο εορτασμού των 40 χρόνων του και με βασικό γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον, ο Μπάρμπα Στάθης συμμετείχε με επιτυχία στη 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το φορέα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που είχε εγκαταστήσει ο Μπάρμπα Στάθης στην Πλατεία Συντάγματος, 46.859 επισκέπτες κάθε ηλικίας, ανακύκλωσαν μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, καθώς και πλαστικές σακούλες, λαμβάνοντας παράλληλα ενημέρωση για το σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος.

Πόλο έλξης αποτέλεσε το μεγάλο επιδαπέδιο εκπαιδευτικό παιχνίδι του Μπάρμπα Στάθη, που ήταν στημένο στην Πλατεία Συντάγματος και συγκέντρωνε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Μέσω του παιχνιδιού, οι φίλοι του Μπάρμπα Στάθη είχαν την ευκαιρία, διασκεδάζοντας, να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς και τη σημασία δραστηριοποίησής τους στον τομέα αυτό.

Οι εκδηλώσεις του Μπάρμπα Στάθη στη 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης κορυφώθηκαν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, όπου πλήθος κόσμου συμμετείχε τόσο στη διαδικασία ανακύκλωσης, όσο και στο επιδαπέδιο παιχνίδι, απόλαυσε γευστικές λαχανομπουκιές από το περίπτερο του Μπάρμπα Στάθη και κέρδισε πολλά δώρα.

Η 2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη συμμετοχή των Onirama.

Ο Μπάρμπα Στάθης, με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, θα συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες και να προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε σε αυτήν του την προσπάθεια.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b